Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRPSKI STRATEG I NAŠI FUDBALERI KROZ KINESKI ZODIJAK

Pacov čeka tandem svinja!

Autor: V. Nestorović | 20.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

U kineskom drugoligašu Hebej Kina Fortuni se ne brinu. Sa pacovom na klupi i parom svinja u veznom redu, uspeh je zagarantovan. Za početak plasman u elitu, a onda i napad na sve trofeje, makar tako planira rukovodstvo pomenutog kluba, gde će glavnu reč voditi srpski trio.

„Veliki vođa“: Radomir Antić

„Veliki vođa“: Radomir Antić | Foto: Zoran Lončarević

Od Radomira Antića kao trenera, koji je u kineskom horoskopu pacov, Nenada Milijaša i Miroslava Radovića (divlje svinje) na terenu se mnogo očekuje. Krilni napadač poljske Legije, koji je sinoć protiv Ajaksa odigrao poslednji meč u dresu kluba čije boje brani od 2006. godine, izdvojio je vreme za „Alo!“ da pred put u najmnogoljudniju zemlju na planeti iznese očekivanja.


- Ha, ha... Nisam znao da smo Milijaš i ja u istom znaku u kineskom horoskopu. Eto, znači da ćemo se super slagati na terenu. Verovatno su i o tome vodili računa o klubu, ništa se ne prepušta slučaju - kaže Radović.

Kroz medije su se spominjale cifre od četiri i po do šest miliona evra, ali srpski fudbaler poručuje da su one preuveličane.

- Nije baš toliko para kao što se pričalo ovih dana, ali je ponuda odlična i rešio sam da je prihvatim. Da se razumemo, da na klupi nije Radomir Antić, čovek koji je vodio Barselonu, Atletiko, Srbiju i druge, ne verujem da bih se odlučio da idem u Kinu. Ovako, to je velika čast da te trenira takva trenerska veličina. Mada, nije lako napustiti klub gde ste proveli preko osam godina.

Sa bivšim kapitenom Crvene zvezde Nenadom Milijašem je sada već bivši igrač Legije igrao zajedno u mladoj reprezentaciji.

- Znam se sa Mikijem iz mlade reprezentacije, tako da će nam biti mnogo lakše da napravimo neki rezultat. Znam da su srpski sportisti na ceni u Kini, a na nama je da opravdamo to poverenje. Trebalo bi ovih dana, čim sredim papirologiju, da odem u Kinu da potpišem ugovor. Ono što sam preko interneta video o klubu me je zapanjilo, očigledno da gazda kluba, koji je i veliki biznismen, obožava fudbal i ne žali para kako bi njegov tim došao do elite - završava Radović.

PACOV - Radomir Antić


Znak pacova je prvi od 12 životinja u kineskoj astrologiji. Šarmantan, diplomata, vredan i štedljiv, pacov je prirodno voljena osoba i obično je veoma uspešan. Oprezan, zabavan i društven, pacov uživa u doterivanju i večernjim izlascima. On je beskrajno radoznala osoba. U krugu dragih prijatelja uživa veliku podršku i divljenje... Prilično su rezervisane osobe, uz tendenciju da sakriju snažne emocije. Kada su uznemireni, mogu da budu prilično nervozni i kritički nastrojeni. Mrze kašnjenja, nepotrebno rasipanje, lenjost i ljude koji ne održe datu reč.

Radović i Milijaš

Radović i Milijaš

SVINJA - Nenad Milijaš, Miroslav Radović


Jaka, gruba i vesela svinja je 12 i poslednji znak kineskog Zodijaka. Prirodno je diviti se jednostavnoj, iskrenoj i hrabroj svinji. Ljutnja ih neće dugo držati i pokušaće da budu u dobrim odnosima sa svima. Veoma su strpljivi i dobri nastavnici. Svinja je prirodno osoba od poverenja. Često su veoma lakoverni i veruju u sve što čuju. Ovo ih može učiniti žrtvama raznih oportunista.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP