Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VANREDNA SEDNICA UO ZVEZDE

Palo ribanje!

Autor: M. Zdravković | 26.07.2013 - 23:33:00h | Komentara: 1

Blamaža nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona na Islandu i remi bez golova sa Vestmanejom (0:0) izazvao je popriličan šok i nevericu na „Marakani“.

Analiza već u avionu po povratku u Beograd: Fudbaleri Crvene  zvezde

Analiza već u avionu po povratku u Beograd: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: FoNet

O tome koliko su čelnici Zvezde bili razočarani zbog sramotnog izdanja protiv totalno anonimnog evropskog kluba dovoljno govori i činjenica da su kasno sinoć, odmah po sletanju ekipe na Aerodrom „Nikola Tesla“, zakazali vanrednu sednicu Upravnog odbora.


Kovačević požuteo na pravdi boga?!


Glavni sudija, Rumun Ištvan Kovač, kao da je bio na opojnim drogama kada je u finišu prvog poluvremena posle faula Milijaša nad jednim igračem domaćeg tima pokazao žuti karton Aleksandru Kovačeviću?!

Razlog - pa verovatno da bi se prvo trener Slaviša Stojanović, a potom i igrači, trgli malo, pošto bi u slučaju da onakav pristup ponove narednog četvrtka u Odesi protiv Černomoreca evropska odiseja crveno-belih bila gotova već na početku. To, naravno, ne bi bilo dobro ni za kasu, znajući da je klub u dugovima i da samo igranjem na međunarodnoj sceni može da obezbedi kakav-takav izvor finansiranja, kada već nije u stanju da zaradi neke ozbiljne pare prodajom igrača.

U kojoj meri su se čelnici Zvezde okomili na slovenačkog stručnjaka i koji će potezi uslediti, nije nam poznato, jer sastanak uprave nije počeo do zaključenja ovog broja. Ipak, da je frka i da nije bezazleno kao što se to nekome čini, svedoči i činjenica da je sednica Upravnog odbora zakazana za petak uveče, a ne za ponedeljak, kako je to do sada bilo uobičajeno.

Fudbaleri Zvezde

Fudbaleri Zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kolektivna tišina na „Marakani“?!


Nijedan čelnik Crvene zvezde juče tokom radnog dana nije odogovarao na telefonske pozive. Nemi su ostali telefoni predednika Dragana Džajića, obojice potpredsenika, Slaviše Kokeze i Nebojše Čovića, ali i sportskog direktora Zorana Stojadinovića. Ko zna, možda bi se javili da je Zvezda dala neki gol...

U međuvremenu, mnoge obične zvezdaše je baš sramota zbog izdanja fudbalera na Islandu, a pojedine legende ovog kluba izgleda da imaju pametnija posla nego da gledaju novi šou program koji stiže sa „Marakane“. Tako je, recimo, legendarni Dragoslav Šekularac više preokupiran zdravljem nego igrom Zvezde, o kojoj ne želi da priča.

- Sine, ja sam star i moje vreme je prošlo. Najlakše je kritikovati sada, ali ja ne idem više na utakmice, ne gledam fudbal uživo i starost mi ne dozvoljava da komentarišem bilo šta. Imam dovoljno svojih problema - ljubazno je izjavio Šekularac za „Alo!“.
Dule Savić, još jedna klupska legenda i član uprave, kaže da nije gledao meč na Islandu.

- Nisam gledao utakmicu, vozio sam juče cele večeri, putovao sam nazad u Beograd i ne mogu da pričam o utiscima. Neću to činiti na osnovu izveštaja u novinama - napomenuo je Savić.

Slaviša Stojanović

Slaviša Stojanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Stojanović: Bili smo nedopustivo loši i slabi!

Slaviša Stojanović, trener Zvezde, koji je zbog prigovora dobio crveni karton u samom finišu utakmice, opet nije bio zadovoljan igrom.
- Neću i ne želim da se skrivam i tražim bilo kakva opravdanja, ni ja, niti moji igrači. Činjenica je da smo igrali nedopustivo loše. Ne želim da tražim alibi ni u lošem suđenju, niti u dugom putu koji smo prevalili, već kažem otvoreno da je igra bila ispod očekivanog nivoa. Prošli smo u narednu rundu, ali to nije prvi utisak sa ovog susreta, već naše slabo izdanje - ljutito je izjavio Stojanović.

„Delije“ prozivale Toleta i na Islandu!

Oko 15 „delija“ bodrilo je crveno-bele svih 90 minuta na Vestmaneji, a stigli su da „pozdrave“ uvredama i starog „prijatelja“, predsednika FSS-a Tomislava Karadžića.

Poslednji komentari
  • fudbal Vreme: 27.07.2013 11:35h

    Pa neka sebe izribaju ili neka pozovu na odgovornost taksistu koji im je doveo trenera ili neka mu oduzmu dozvolu za taksiranje dok njegov trener ne uvede Zvezdu u evropu-znaci dozivotno!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP