Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MLADI VEZISTA PARTIZANA PUTUJE NA PRIRPEME

Pantić u Turskoj čeka poziv Čelsija

Autor: E. A. | 20.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Danilo Pantić (18), ove zime najtraženiji fudbaler Partizana, putovaće u Tursku na pripreme sa ekipom! Uprava kluba je odlučila da mladi vezista krene u Antaliju na prvi deo priprema, iako je on već, takoreći, viđen u Čelsiju za sumu od oko dva miliona evra. Pantića bi, za početak, Čelsi trebalo da prosledi Viteseu na pozajmicu, a Englezi pišu da je transfer gotova stvar i da su „plavci“ pobedili Juventus u trci za Srbinom.

Ima još vremena  do kraja prelaznog  roka: Pantić

Ima još vremena do kraja prelaznog roka: Pantić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Crno-beli su se odlučili da ga povedu pošto, navodno, nisu dobili zvaničnu ponudu za Pantića i nema razloga da on ostane u Beogradu. Nešto slično se dešavalo i sa Milošem Jojićem, koji je prošle zime krenuo na pripreme, takođe u Tursku, a u međuvremenu je stigao poziv Dortmunda za koji je nedugo zatim i potpisao.


Put turskog primorja krenuće i iskusni štoper Nemanja Tubić (30). Bivši igrač beloruskog BATE Borisova će pojačati lidera Superlige kao slobodan igrač, što znači da uprava neće imati izdataka za njega, osim, naravno, redovnih primanja. Još se ne zna na koliko će Tubić potpisati, kao ni visina njegovog ugovora. On je drugo pojačanje „parnog valjka“ u zimskom prelaznom roku, podsetimo, pre njega stigao je Stefan Babović.

Drugo pojačanje: Tubić

Drugo pojačanje: Tubić


Velika želja trenera Marka Nikolića je i Bugarin Stanislas Manolev (29). Trenutno je član moskovskog Dinama, reprezentativac je Bugarske, a nastupao je i za PSV i Fulam. S obzirom na to da nije u prvom planu u Moskvi, ali i da Partizan nema novca za otkup ugovora, nije nemoguće da on stigne u Humsku kao pozajmljen igrač.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP