Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPREZENTATIVAC UKRAJINE STIŽE U HUMSKU:

Partizan bi Devića!

Autor: M. Rangelov | 29.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Partizan pregovara sa Markom Devićem! Prva transfer bomba u Humskoj spremna je da eksplodira!

Alo, „grobari“, ovde sam:  Marko Dević

Alo, „grobari“, ovde sam: Marko Dević | Foto: Profimedia

Posle najave da Petar Škuletić definitivno ostaje u Humskoj, još jedna lepa vest mogla bi u narednom periodu da obraduje navijače vicešampiona Srbije. Crno-beli žele da u ovom prelaznom roku dovedu Marka Devića (31)! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, obe strane su raspoložene za saradnju, a pregovori su u poodmakloj fazi. Momak sa ukrajinskim pasošem, rođen na Bulbulderu, nikada nije krio želju da jednog dana obuče crno-beli dres.


- Navijam za Partizan, volim taj klub! Želim mu da se plasira u Ligu šampiona. Nadam se da ću jednog dana doći u Humsku, naravno, ako se sve poklopi - rekao je Dević letos posle prijateljskog meča između njegovog sadašnjeg kluba Rubina i Partizana.

Izgleda da su se sada sve kockice složile. Iskusni napadač je najdublji trag ostavio u Metalistu. Kako u Srbiji nije uspeo da pokaže šta ume, Dević je sreću potražio u Ukrajini. Sjajnim partijama obezbedio je mesto u nacionalnom timu ove zemlje (34 nastupa). Igrao je i za Volin i Šahtjor, a posle velike ratne krize koja je pogodila Ukrajinu, Dević se preseilo u Rubin iz Kazanja. Ugovor sa tom ekipom veže ga do kraja 2016. godine, a ostaje da se vidi kako će čelnici Partizana ugovoriti transfer. Iskusni napadač je ove sezone odigrao samo tri utakmice u ruskom prvenstvu.
Marko Dević u Humskoj? Moguće je, čak i vrlo izvesno.

Ko je Marko Dević?


Marko Dević je rođen 27. oktobra 1983. godine u Beogradu. Životna priča ovog fudbalera je gotovo filmska. Momak sa Zvezdare je od deteta gluvonemih roditelja i talentovanog napadača koji u Srbiji nije dobio pravu priliku stigao do statusa legende Metalista (222 utakmice, sedam sezona) i standardnog reprezentativca Ukrajine. Nastupao je još i za čuveni Šahtjor i Volin, dok danas igra u ruskom Rubinu. Ekipu iz Kazanja njegov trasnfer koštao je oko pet miliona evra. Dević je za reprezentaciju Ukrajine igrao 34 puta, postigao je šest golova a obreo se i na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP