Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŠAMPIONSKI POHOD

Partizan izašao iz krize, srušen Rad - 2:0!

Autor: D.B. | 20.04.2013 - 21:10:00h | Komentara: 0

Rečeno, učinjeno! Kriza u Humskoj je i definitivno prošlost pošto su fudbaleri Partizana lako izašli na kraj protiv zahuktalog Rada 2:0 (2:0) u 24. kolu Jelen Superlige.

Srušen Rad - 2:0!

Srušen Rad - 2:0! | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Vladimir Vermezović je posle dužeg vremena u startnu postavu vratio Vladimira Volkova i Nikolu Ninkovića, i to mu se isplatilo već posle osam minuta jer je toliko trebalo srpskom šampionu da dođe u vođstvo. Kapiten Saša Ilić bio je najspretniji iz neposredne blizine posle kornera, koji je ni iz čega napravio golman Kljajić – 1:0. Sigurno su crno-beli kontrolisali dešavanja na terenu uz po koji pokušaj Ninkovića, a onda je u 39. minutu pomoćni sudija napravio veliku grešku kada je zaustavio zahuktalog Uroša Đurđevića zbog ofsajda, iako mu je zapravo loptu dodao Saša Ilić.

Samo minut kasnije Nemanja Kojić duplirao je prednost Partizana posle nove velike greške odbrane Rada. Bivši igrač „građevinara“ nije proslavio gol, a do poluvremena mogao je još jednom da se upiše u strelce, ali je sa tri metra promašio prazan gol pošto je prethodno zaobišao golmana Kljajića.

Partizan izašao iz krize!

Partizan izašao iz krize! | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lepa fudbalska predstava viđena je i u drugih 45 minuta, pošto je Partizan otvorio poluvreme pokušajem raspoloženog Kojića tik pored stative, a ubrzo je na drugoj strani Đurđević pogodio okvir gola jer je Stojković dotakao loptu dovoljno da ne završi u mreži. Rad je želeo da dođe barem do počasnog pogotka, ali nije uspeo u toj nameri uprkos nekolicini pokušaja. Do kraja utakmice u strelce se umalo upisao još jedan bivši Radovac Predrag Luka, ali lopta nije htela u mrežu pored skamenjenog Kljajića. Ni ulazak u igru Aleksandra Mitrovića nije promenio rezultatski saldo, ali niko od navijača neće zameriti fudbalerima na tome, pošto su konačno prikazali pravo lice, kao što su to i najavili prethodnih dana trener Vermezović i kapiten Saša Ilić.

Radovci zapalili tribinu!

Pristalice Rada su u 60. minutu prestali da se bave navijanjem pošto su zapalili nekoliko stolica na tribini, koje su vatrogasci uspeli da ugase tek nakon što je žandarmerija rasterala gostujuće simpatizere.

Oni nisu bili previše aktivni zbog negativnog rezultata njihovih ljubimaca, ali su stigli da rašire i transparent u kojem jasno poručuju šta misle o transfer politici prvog čoveka kluba Ranka Stojića – Si*aj ga Luka, si*aj ga Kojiću, a najviše ti Ranko Stojiću!

Partizan – Rad 2:0 (2:0)

STRELCI: Strelci: Ilić 8’, Kojić 40’. Stadion Partizana. Sudija: Boško Jovanetić. Gledalaca: 9.164.

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Volkov, Smiljanić, Luka, Ilić, Smiljanić, Ninković (od 60. Brašanac), Šćepović (od 72. Babić), Kojić (od 77. Mitrović). Trener: Vladimir Vermezović.

RAD: Kljajić, Milošević, Vitas, Stanojević, Leković, Ćirković, S. Jovanović (od 46. Adamović), Raspopović, Pršo (od 46. Luković), Perović, Đurđević. Trener: Marko Nikolić.

''Grobari'' ponovo prazne klupsku kasu

Iako je Partizan tokom nedelje ostao bez 400.000 dinara zbog nepristojnog ponašanja navijača na mečevima protiv Vojvodine i Slobode, „grobari“ su i ovog puta spremili bakljadu koja se neće svideti Disciplinskoj komisiji Superlige.

Navijači Partizana su impresivnu pirotehničku predstavu izveli u 51. minutu, a nedugo zatim i pristalice Rada su odgovorile na isti način.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP