Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GREGOR BALAŽIC OTKRIO ZAŠTO JE IZABRAO CRNO-BELE:

Partizan je najveći klub na Balkanu!

Autor: P. Milovanović | 11.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Partizan nije previše lutao u izboru novog štopera kako bi zakrpio rupe u poslednjoj liniji, koja se tokom priprema pokazala kao najranjiviji deo tima, već je iz Karpata doveo Slovenca Gregora Balažica (26).

Balažic će sutra napuniti 27 godina

Balažic će sutra napuniti 27 godina

Defanzivac koji je karijeru počeo u rodnoj Muri, da bi ga put odveo u Benfiku i Espanjol B, stigao je iz Ukrajine. Balažic, inače treće pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, obelodanio je zbog čega je za narednu stanicu izabrao baš Humsku, pre svega zbog spekulacija da su za njegove usluge bili zainteresovani Kristal Palas i Vest Bromvič Albion.


- Partizan je najveći klub na Balkanu i zato sam ga izabrao! Crno-beli su bili najkonkretniji, bio sam i želja trenera, tako da nisam dugo čekao i pregovarao sa drugima. Procenio sam da je Partizan prava stvar, stalno igraju u evropskim takmičenjima, nadam se da će to biti slučaj i naredne sezone, jer to mi je san - izjavio je sa priprema iz Turske novajlija Balažic.

Slovenac visok 190 centimetara igra na poziciji štopera, a prednost mu je što može da igra i na levoj i na desnoj strani u srcu odbrane. Debitantski nastup upisao je u remiju sa Anžijem u prijateljskom meču (2:2). Balažic je oduševljen načinom na koji su ga dočekali u klubu.

- Veoma dobro su me prihvatili, ipak je to stara Jugoslavija, govorimo istim jezikom. Zadovoljan sam uslovima i kompletnim stručnim štabom. U Partizanu se dobro radi, igrači su kvalitetni, tako da je na meni da opravdam ukazano poverenje i odužim se svima na pravi način - nastavio je Gregor.

Balažic je za kraj poručio da će u svakom meču ostaviti srce na terenu, te da je spreman da se izbori sa konkurencijom kako bi zauzeo mesto među starterima.
- Stigao sam iz Karpata, to je mali klub u kojem se ne igra na pobede, nismo imali taj kvalitet, borili smo se za opstanak. Partizan je druga priča. Znam da se u svakom meču traži pobeda, a ja verujem da mogu da doprinesem ekipi. Jedva čekam da osetim taj šampionski pritisak - zaključio je Balažic, koji je potpisao ugovor na dve godine, a zadužio je dres s brojem šest.

Uživao sa suprugom u navijanju „grobara”!


Balažic je otkrio da je prošle godine sa suprugom boravio u Beogradu, a evo i zbog čega.
- Supruga i ja smo gledali evroligaški meč Partizan-Real i bili smo oduševljeni navijanjem. Čuo sam da je na fudbalskim mečevima ista takva amosfera. Takođe, dosta lepih stvari sam čuo od Ivana Miloševića, saigrača iz Karpata. Pričao mi je o tradiciji, kulturi kluba i navijačima, koji su veoma bitni za ovaj tim.

Poslednji komentari
  • caki Vreme: 11.02.2015 17:22h

    Ja sam partizanovac ali bruka je sto se tako postupa sa igracima ma u kom klubu da su a za zvezdu je sramota da o svemu u klubu odlucuje jedan zvezdan terzic I ko ga dovede I come je on to zasluzioK

  • misa tumbas Vreme: 11.02.2015 17:47h

    Jel igro Tarzan? Kad bolje pogledam i nisu mnogo bolji uslovi od Pecurkane..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP