Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FSS SUSPENDOVAO TRENERA CRNO-BELIH

Partizan napada titulu bez Nikolića?!

Autor: P. Milovanović | 13.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Lopta u Srbiji je stala, okončan je jesenji deo Superlige, ali se cirkus u elitnom rangu domaćeg fudbala nastavlja! Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je trenera Partizana Marka Nikolića do izricanja kazne za uvrede na račun sudijske trojke i ulazak u sudijsku svlačionicu posle meča 14. kola u Novom Pazaru, dok će i domaćin meča takođe biti sankcionisan zbog loše organizacije.

„Torcida“ mu spržila džemper i sako

„Torcida“ mu spržila džemper i sako

Pomenuti slučajevi biće rešavani do kraja naredne nedelje, pa ostaje da se vidi kako će proći trener Partizana. Crno-beli bi mogli da budu u velikom problemu, u slučaju da disciplinci kazne Nikolića, kao što su kaznili Zvezdana Terzića, koji je popio šestomesečnu suspenziju zbog identičnog ispada (upad u sudijsku svlačionicu), s tim što je gensek Zvezde u naletu besa tresnuo flašu kisele vode na pod. U tom slučaju, klub iz Humske bi novu titulu u domaćem šampionatu na proleće napadao bez trenera.

Nema mira i na  zimskom odmoru:  Marko Nikolić

Nema mira i na zimskom odmoru: Marko Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Podsećanja radi, meč u Novom Pazaru je obeležilo varvarsko ponašanje „Torcide sandžak“, ali i besna reakcija Marka Nikolića, koji je isključen sredinom drugog poluvremena nakon što je poništen gol Vladimira Volkova, pre vođstvu Partizana 1:0 (meč završen 1:1). U tim trenucima domaći navijači su petardom pogodili šefa stručnog štaba, koja mu je eksplodirala na grudima, zbog čega su mu nastradali džemper i sako.

Interesantno, nakon prijave Nikoliću je dat rok od sedam dana da se u pisanoj formi izjasni o istoj, ali pošto u prostorije Saveza u predviđenom roku nije stigao dopis iz Humske, disciplinci FSS-a su „bacili na hlađenje“ Nikolića do izricanja konačne odluke. Sreća u nesreći za Partizan je što je trenutno na snazi pauza u Superligi. „Alo!“ je juče u nekoliko navrata pokušao da stupi u kontakt sa suspendovanim Nikolićem, ali on nije odgovarao na pozive i sms poruke.

Pazarci se žale!

Za razliku od Marka Nikolića, koji se nije žalio, FK Novi Pazar i dalje ima fore da se izjasni o prijavi, a Uprava Superligaša je najavila da će to učiniti što pre.

Poslednji komentari
  • mila Vreme: 13.12.2014 12:36h

    Posteno bi bilo da ga kazne 6 meseci kao Terzica ali daleko je nas savez od postenog.

  • sofronije Vreme: 13.12.2014 12:58h

    Zasluzeno.

  • radenko Vreme: 13.12.2014 14:51h

    G NIKOLIĆU veliko poštovanje.G nikoliću IZVINI na ovim rečima.Nisi ti hteo da prekineš utakmicu kad te gadjali petardom oni tebe suspenziju.DAL JE i ovde umešan Rasim Ljajić.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP