Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OGLASILI SE

Partizan: Nemamo dodirnih tačaka sa Zekstrom!

Autor: Tanjug | 14.01.2014 - 13:50:00h | Komentara: 2

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Mile Jovičić rekao je danas da istražni postupak protiv prvog čoveka crno-belih Dragana Djurića nema nikakve veze sa poslovanjem kluba.

Mobilni pretplatnici nisu dostupni: Dragan Đurić i Mile Jovičić

Dragan Đurić i Mile Jovičić | Foto: FoNet

Djuriću je odredjen pritvor od mesec dana zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u privatizaciji "Veterinarskog zavoda" i pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 207.000.000 dinara.

Specijalni sud u Beogradu istovremeno je odlučio da će biti pušten da se brani sa slobode ako položi jemstvo od dva miliona evra.

Zbog novonastalih okolnosti rukovodstvo crno-belih održalo je danas hitnu sednicu sekretarijata, a potom su zajedničkim izlaskom na vanrednu konferenciju za medije želeli da pokažu da klub normalno funkcioniše.

- Ovaj dogadjaj nas ne raduje, on je potpuno odvojen od fudbalskog kluba Partizan i tiče se privatnih kompanija Dragana Djurića i njegovog biznisa. Mi nemamo mnogo, u stvari nemamo uopšte dodirnih tačaka sa Zekstrom. Naravno da poštujemo sve što je Djurić uradio za Partizan i tako ćemo se ponašsati u budućnosti - poručio je Jovičić.

Pored Jovičića konferenciji za medije u Humskoj prisustvovali su potpredsednici Ratomir Babić i Duško Jovanović, generalni sekretar Darko Grubor i sportski direktor Albert Nadj.

- Verujemo da će Djurić imati pravedan postupak, odnosno da će odbraniti svoje poslovne stavovi i dokazati da je radio kako treba.
On je odbacio mogućnost zakazivanja vanredne izborne skupštine u skorijem periodu.

- Ne postoji nijedan razlog da u ovom trenutku imenujemo vršioca dužnosti. O svemu ćemo razgovarati sa predsednikom kad nam okolnosti dozvole. Klub funkcioniše potpuno normalno i nema potrebe ni za jednom skupštinom, osim redovnom - zaključio je Jovičić.
Poslednji komentari
  • dela Vreme: 14.01.2014 21:12h

    nema nema dodirnih tacaka,djuric je kapetan a ostali upartizanu su vojnici,ili bolje receno djuric je brao a ostali iz fk partizana su jeli,,

  • Mile Vreme: 15.01.2014 07:43h

    da ali imate dodirnih tacaka sa terenom u Gornjoj Varosi bespravno uzetom od Zemuna za vas sportski centar. GDE SU VAM PAPIRI ZA ZEMUNELO? To da se vrati Zemunu i Zemuncima!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP