Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNO-BELI SLAVILI U DERBIJU

Partizan prohujao Jagodinom!

Autor: | 20.10.2013 - 16:58:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana lako su došli do pobede u derbiju 9. kola Jelen Superlige, pošto su na gostovanju Jagodini slavili sa 3:0.

Miloš Jojić iz Partizana biće jedan od glavnih aduta selektora Ćurčića

Fudbaleri Partizana protutnjali su kroz Jagodinu, gde su u devetom kolu Jelen Superlige slavili u derbiju protiv istoimenog tima sa 3:0 (1:0). Crno-beli su znali da ih pod Đurđevim brdom čeka teško gostovanje, što se i potvrdilo kada je Miloš Ostojić u 31. minutu igrao rukom u šesnaestercu, a Milorad Mažić opravdano pokazao na belu tačku. Ipak, Vladimir Stojković je zaustavio udarac Dariju Damjanoviću, a na drugoj strani crno-beli su organizovali napad koji je Miloš Jojić okončao golom nakon sjajnog solo prodora - 1:0!
Jagodinci nisu uspeli da se oporave do poluvremena, a iako su žustrije ušli u drugi deo igre, usledio je novi šok. Mladi Marko Živković povredio se u 49. minutu, a umesto njega u igru ušao je Nemanja Petrović. I upravo je mladi levi bek postigao debitantski gol za Partizan posle novog prodora i asistencije najboljeg druga Jojića. Petrović je pre toga na terenu proveo samo dva minuta. Jagodina nije odustala od namere da barem dođe do počasnog pogotka, međutim, Stojković je bio sjajan na golu. Do kraja utakmice Miloš Ostojić je zasluženo dobio drugi žuti karton u 81. minutu, ali ni to nije sprečilo srpskog šampiona da još jednom zatrese mrežu “ćurana”. Rezervista Nemanja Kojić se upisao u strelce za 3:0, na asistenciju sjajnog igrača utakmice, Miloša Jojića.
Ovim trijumfom Partizan se osamio na vrhu tabele sa 20 bodova, ispred Čukaričkog koji ima 18 i Zvezde koja ima 16 bodova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP