Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PONOSNI NA USPEH!

Partizan proslavio osvajanje titule

Autor: Tanjug | 26.05.2015 - 22:00:00h | Komentara: 0

Fudbalski klub Partizan proslavio je večeras u hotelu Kraun plaza 26. šampionsku titulu pred više od 300 zvanica.

Zoran Popović

Zoran Popović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Predsednik crno-belih Zoran Popović zahvalio je svima koji su doprineli da se titula vrati u Humsku i osvoji sedmi put u poslednjih osam godina.

On je podsetio na nekoliko burnih prethnodnih meseci i činjenicu da je nova uprava u pauzi bila prinuđena da se odrekne najboljeg strelca Petra Škuletića.
 - Bili smo prinuđeni da donosimo oduke koje su na prvi pogled bile kontradiktorne, da angažujemo pojačanja, da se odreknemo najboljeg strelca, ali i da obezbeđujemo finansijska sredva za funkcioneisanje - rekao je Popović na proslavi u beogradskom hotelu.

 - Doneli smo nepopularnu odluku o smeni stručnog štaba u sred takmičenja i u trenutku kada je izgledalo da nam titula izmiče. Uprava je preuzela odgovornost, odluka je bila rižična, ali je dala rezultat. Naravno da prethodni štručni štab ima zasluge za osvajanje titule.

Popović je istakao da je deo fudbalske javnosti podcenjuje domaće takmičenje, ali dodao da nimalo nije lako osvojiti titulu u Srbiji, posebno igračima Partizana jer su pod velikim pritiskom.

 - Porazom u finalu Kupa doživeli smo neuspeh i to moramo da priznamo. Taj neuspeh nas neće obeshrabriti, shvatićemo ga kao pouku, kao sliku naše trenutne slabosti i šta moramo da menjamo i ispravljamo - naveo je prvi čovek Partizana.

Popović je na kraju podsetio da je bilo zlonamernirnih teoretičara zavere da će crno-beli prepustiti titulu i da je ta atmosfera predstavljala dodatni problem i opterećenje.

 - Borba za tituli nas je okupirala, ali nije sprečila da radimo i na ostalim stvarima u klubu. Posle više godina dobili smo generalnog sponzora, ali i još nekoliko novih partnera - zaključio je Popović.

Svečanosti i proslavi Partizana prisustvovalo je rukovodstvo crno-belih, kompletan stručni štab sa igračima, kao i brojni bivši fudbaleri.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP