Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PUKLA "PETARDA"

Partizan razbio Borac za mirnu zimu!

Autor: M.R | 07.12.2014 - 17:05:00h | Komentara: 0

Gosti poveli, crno-beli se mučili, ali u drugih 45 minuta poptunu razmontirali rivala 5:1 (1:1).

Najbolji  strelac  Partizana:  Petar  Škuletić

Najbolji strelac Partizana: Petar Škuletić | Foto: Marko Metlaš

Partizan sa lepih plus šest odlazi na zimski odmor. Ekipa Marka Nikolić uspela je da iskoristi kiks večitog rivala u Lučanima. U meču poslednjeg 15. kola jesenjeg dela prvenstva u Humskoj sa Borcem, crno-beli su ubedljivo slavili - 5:1 (1:1). “Zebre” su dobro otvorile meč. Poveli su gosti golom Đokovića u 20. minutu. Imala je ekipe iz Čačka i nekoliko dobro prilika, ali je stigla surova kazna za promašaje. “Parni valjak” je polako palio motore. Volkov je posle odlične asistencije Grbića poravna rezultat u 41. minutu - 1:1. Posle odmora usledila je prava raspsodija crno-belih. Potpuno je slomljen otpor gostiju. Prednost Partizanu doneo je Škuletić 64. minutu, a samo tri minuta kasnije mrežu golmana gostiju zatresao je i Andrija Živković (3:1). Potom se i  rezervista na ovom meču, Saša Ilić u 88. minutu upisao u strelce. I taman kad se činilo da je legendarni kapiten stavio tačku na rezultat, Škuletić je bio brži od poslednjeg sudijskog zvižduka i u 92. minutu ponovo matirao nemoćne goste. Sjajni napadač je drugim golom na utakmici srušio Kleov rekord. U svim takmičenjima ove poluzeone Škuletić je čak 21 put pogađao mrežu rivala.

- Čestitam igračima, izneli su polusezonu na fantastičan način i pored toga što nisu živeli i radili u idealnim uslovima - rekao je trener Partizana, Marko Nikolić posle meča.

“Valjak” je na pravi način overi jesenju titulu. Posle meča Lige Evrope sa Asterasom prvotimci vicešampiona Srbije će na zasluženi odmor. Za razliku od Uprave kluba, izabranici Marka Nikolića su na pravi način odradili svoj posao.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP