Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Partizan remizirao u Bugarskoj

Autor: S. R. | 30.07.2014 - 19:29:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Ludogoreca i Partizana remizirali su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona - 0:0.

Na alo.rs ste imali priliku da u tekstualnom prenosu ispratite okršaj bugarskog i srpskog predstavnika.

90' KRAJ! Partizan u Beograd ide neporažen (0:0), kroz sedam dana će imati priliku da se pobedom domogne do četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

84' Još malo je ostalo do kraja utakmice. Ni Ludogorec se ne zaleće previše, tako da će, po svoj prilici, u Razgradu ostati 0:0.

71' Ludogorec ponovo pojačava tempo, uglavnom se igra na polovini srpskog tima. Međutim, za sada, izabranici Marka Nikolića sasvim dobro čuvaju svoju mrežu.

61' Ništa značajnije se nije dogodilo u prvih 15 minuta nastavka. Bugari pletu mrežu oko gola Lukača, ali u drugom poluvremenu nisu stvorili ozbiljniju šansu. Sa druge strane, crno-beli kao da su se zadovoljili sa aktuelnim rezultatom i čekaju da se meč završi.

54' Zbog povrede ramena, Danko Lazović je morao van igre, ušao je Ninković.

21:02 Počelo je drugo poluvreme. Partizan je oštećen, pošto je Škuletić, kao što se vidi na snimku, bio u dozvoljenoj poziciji, pomoćni arbitar je signalizirao ofsajd. Moglo je da bude ozbiljno.

pp

Čista pozicija, ali ne i za pomoćnog arbitra

45' Posle uzbudljivih 30 minuta, usledilo je zatišje, poslednjih 15-ak minuta prvog dela igre igralo se mirno. Poluvreme - 0:0.

32' Sad je bio red na Bugare da uzvrate. Posle kornera stvorila se gužva, Marselinjo je pokušao, ali je Volkov još jednom spasio Partizan.

29' Odlična prilika za Andriju Živkovića! Ilić je odlično izbacio Škuletića po strani, ovaj centrirao oštro po zemlji, Živković je bio sam na desetak metara iskosa, ali se spetljao.

27' Sve više posla za odbranu Partizana i golmana Lukača. Ludogorec pojačava tempo, pritiska crno-bele, koji su se, svesno ili ne, povukli nazad.

17' Još jedna odlična prilika za Ludogorec - Volkov je u poslednji čas izblokirao Aleksandrova, koji je bio sam sa golmanom Lukačem.

11' Uzvraćaju Bigari posle prekida. Brašanac je zbog oštrog starta dobio žuti karton, a nakon centaršuta Marselinjo je pokušao glavom, međutim, bio je neprecizan.

5' Partizan je već imao dve dobre prilike za gol! Prvo je odbrana Ludogoreca kiksnula, Brašanac se iznenada našao ispred golmana Stojanova, rešio je da uposli Ilića, ali ovaj nije dobro zahvatio loptu. Samo dva minuta kasnije, Škuletić je pokušao iskosa, snažno, golman "lude šume" je bio na mestu.

20:00 Utakmica je počela.

pp

19:45 Poznati su i sastavi timova.

Ludogorec: Stojanov, Vitinja, Moči, A. Aleksandrov, Žunior Kaisara, M. Aleksandrov, Fabio Espinjo, Djakov, Fabio Espinjo, Marselinjo, Bezjak.

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Trajković, Vulićević, Brašanac, Drinčić, A. Živković, S. Ilić, Lazović, Škuletić.

19:36 Koliko košta večerašnja utakmica, odnosno, koliko bi crno-beli mogli da zarade u slučaju povoljnog rezultata možete pročitati ovde.

19:30 Ludogorec u meč ulazi kao blagi favorit, ne samo po oceni vodećih svetskih bukmejkera, već i po tome što je bio povlašćen na žrebu, prošle godine je došao do četvrtfinala Lige Evrope i ima tim za respekt.

Saša ilić

Prošle godine Bugari su slavili usred Humske i prošli dalje: Saša Ilić | Foto: M. Metlaš

Na alo.rs ćete moći u tekstualnom prenosu da ispratite ovaj duel.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP