Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SADA I ZVANIČNO

Partizan šampion Srbije! Delije svoje igrače gađale bakljama

Autor: Beta | 22.05.2013 - 19:19:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana zvanično su danas osvojili titulu prvaka Srbije, pošto su u gostima pobedili Smederevo sa 2:0, dok je Crvena Zvezda pretrpela poraz od Slobode 1:2 u poslednjoj utakmici ove sezone

Igrači Partizana slave pobedu i osvajanje titule

Igrači Partizana slave pobedu i osvajanje titule | Foto: Nenad Pavlović

Partizanu je trebao bod za osvajanje titule kolo pre kraja, ali je trijumfom potvrdio šestu uzastopnu titulu i 25. ukupno. Crno-beli su se sada izjednačili po broju osvojenih državnih šampionata sa "večitim" rivalom Crvenom zvezdom.

Delije gađale bakljama igrače Zvezde!

Delije pobesnele

Delije pobesnele | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Posle poraza od Slobode u poslednjoj utakmici ove sezone na našem najvećem stadionu, crveno-beli su se našli na meti iznerviranih navijača sa severne tribine, koji su ih gađali bakljama!

Delije su najpre povicima "dođite na sever" pozvali igrače, potom ih izvređali porukama "igrate ko p...." i "marš iz Zvezde", da bi onda bacili dve baklje i nekoliko petardi u pravcu fudbalera. Golman Bajković je uzalud pokušavao da smiri situaciju i obuzda navijače sa bezbedne udaljenosti. Nije vredelo...

Golove su postigli Marko Šćepović u 16. i Nemanja Kojić u 67. minutu.
Prvu priliku na meču Partizan je imao već u drugom minutu meča. Posle akcije u kojoj su učestvovali Marko Šćepović, Predrag Luka i Miloš Jojoć, igrač koji je rešio "večiti" derbi, pogodio je prečku gola Smedereva.
Narednih 15 minuta na terenu u Smederevu nije bilo uzbuđenja, sve do
16. minuta kada je Partizan uspeo da dođe do prednosti pogotkom Šćepovića.
U akciji je opet učestvovalo nekoliko fudbalera Partizana - Saša Ilić, Luka i Šćepović. Posle duplog pasa kapitena Partizana i Luke, Luka je na petercu pronašao Šćepovića koji je lako smestio loptu u gol.
Sredinom prvog poluvremena golman Partizana Vladimir Stojković se povredio, pa ga je na golu u 32. minutu zamenio Nikola Petrović.
Odlučujući trenutak u meču, ali i u celoj sezoni, desio se u 67. minutu kada je Nemanja Kojić postio pogodak. Šćepović je u šesnaestercu okružen sa nekoliko protivničkih igrača uspeo da doda loptu Kojiću, kojem nije bilo teško da savlada golmana Smedereva.
Smederevci su u 89. minutu imali priliku da smanje rezultat. Sikinić je izao šam ispred golamana Petrovića, ali je rezerni golman crno-belih upseo da odbrani taj udarac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP