Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENERU CRNO-BELIH ODBROJANI DANI

Partizan spremio otkaz za Nikolića!

Autor: D. Ostojić | 24.03.2015 - 19:30:00h | Komentara: 0

Marko Nikolić danas postaje bivši trener Partizana! Prema informacijama do kojih je „Alo!“ došao, ovakav epilog je sasvim izvestan, s obzirom na raspoloženje čelnika kluba iz Humske, koji smatraju da je došao poslednji trenutak da se zaustavi rezultatsko kockanje sa titulom.

Odbrojani mu  sati u Humskoj

Odbrojani mu sati u Humskoj | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Većina članova Sekretarijata kluba smatra da je Nikolić jedan od najvećih krivaca za to što je Crvena zvezda prišla na dva boda zaostatka, pa bi već na današnjoj sednici ova informacija mogla da bude ozvaničena.


Milinković ili Drulović
zamenjuju Nikolića

Zoran Miliković, trener Voždovca, poslednjih nekoliko sezona se pominje kao trener Partizana, a posle sve izvesnijeg otkaza Nikoliću, baš on bi mogao da sedne na užarenu klubu. Navodno, juče je i viđen u društvu Zorana Popovića, predsednika crno-belih. S druge strane, postoji struja koja smatra da je došlo vreme za Ljubinka Drulovića.

Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana zadužen za medije, jedini je skupio hrabrost da za „Alo!“ prokomentariše priču o definitivnom razlazu sa Nikolićem.


- Marko Nikolić još nije smenjen. Bar ne da ja znam. U utorak je zakazana sednica Sekretarijata kluba kojoj će prisustvovati i naš trener, budite strpljivi - rekao je Vučelić.

Na našu konstataciju da Partizan time ostavlja prostor za spekulacije, naš sagovornik dodaje:
- Meni je najbitnije da Marko danas iznese plan rada. Ako me ubedi da je plan dobar, ja ću ga podržati. Samo, da je situacija loša, loša je.

Drulović

Drulović

Od toga ne može da se pobegne. Brzo smo izgubili rezultatsku prednost u prvenstvu. Ovaj današnji sastanak se ne organizuje samo zbog Marka Nikolića, taj naš susret je uobičajena praksa - oblazložio je Vučelić.

U javnosti se kao najozbiljniji kandidat za Nikolićevog naslednika pozicinirao Zoran Milinković, odmah iza njega je Ljubinko Drulović.
- Nije mi poznato da se neko iz kluba sastajao sa Milinkovićem. Drulovića dugo nisam video, sve do našeg meča na Banovom brdu u nedelju. Pričali smo kao stari prijatelji, ali ne o nekom poslu u Partizanu.
Za kraj, pitali smo Vučelića mogu li navijači i ovog puta da sačuvaju Nikolića na klupi?

- Jedna stvar mora da bude jasna svima, a to je da Nikolića ni krajem decembra nisu sačuvali navijači, već uprava. Zna se ko odlučuje o takvim pitanjima. Čelnici kluba će i ovog puta dati konačnu reč po pitanju trenera i po svim drugim stvarima koji se tiču najvažnijih odluka - rekao je za naš list Vučelić.

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana | Foto: D. Stanković

Pet razloga što Nikolić leti sa klupe Partizana

- Kada je došao u decembru 2013. godine, u prvoj polusezoni u Partizanu, ispustio je bod prednosti iz jesenjeg dela koji je napravio Vuk Rašović, a Zvezda se okitila titulom posle šest godina pauze.


- Spao sa šest na svega dva boda prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom od početka prolećnog dela sezone.


- U nemilosti Ljubiše Tumbakovića. Novi potpredsednik Partizana nije bio oduševljen Nikolićem, koji je početkom godine praktično bio smenjen, a tada je trebalo da umesto njega dođe Ivan Tomić.


- Zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Novog Pazara kažnjen je sa tri meseca zabrane, pa nije mogao da vodi ekipu u prva tri kola u 2015. godini. Bio je to, svakako, hendikep za tim koji je igrao utakmice bez trenera.


- Ispadanje od Ludogoreca, loš učinak u Ligi Evrope. Nikolić nije uspeo da se domogne trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a po ulasku u Ligu Evrope, osvojio je samo dva boda u konkurenciji Totenhema, Bešiktaša i Asterasa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP