Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNO-BELI UBEDLJIVI U NIŠU - 1:4 (0:2)

Partizanov poker na punom „Čairu”!

Autor: | 17.08.2014 - 07:15:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički na gostovanju u Nišu pred oko 5.000 gledalaca - 1:4 (0:2), u meču drugog kola domaćeg šampionata.

| Foto: FK Partizan

Istina, Nišlije su prekinule post i posle čak 18 godina zatresle mrežu crno-belih na svom “Čairu”, ali džaba, kada je gostujući tim dao čak četiri.


Nisu se svi gledaoci još pošteno ni smestili na tribine, a mreža domaćina se zatresla. Škuletić je odlično proigrao Grbića po levoj strani, a on je prošao između dvojice i pogodio bliži ugao u 50. sekundi za 0:1. Na 2:0 povisio je Danko Lazović u 27. minutu, istina iz sumnjive pozicije, koja miriše na ofsajd, ali je sudija priznao gol.

Isključen na poluvremenu: Nikolić

Isključen na poluvremenu: Nikolić | Foto: FK Partizan

U nastavku, nadu Radničkom vratio je Đorđević golom u 64. minutu za 2:1, ali je samo dva minuta kasnije postigao gol u svoju mrežu za 1:3 za goste. konačnih 4:1 za Partizan i nova tri boda postavio je Petar Škuletić u 75. minutu.


Treba istaći još i da su meč u Nišu, pored ubedljivog trijumfa crno-belih obeležili još i povreda Vladimira Volkova, zbog koje je napustio igru u prvom delu, kao i crveni karton za trenera Marka Nikolića na poluvremenu, zbog verbalnog sukoba sa glavnim sudijom Dejanom Dimitrijevićem.

Prošetali se kroz Niš: Fudbaleri Partizana

Prošetali se kroz Niš: Fudbaleri Partizana | Foto: FK Partizan

- Isključen sam iz nepoznatih razloga, bila je velika nervoza u tunelu, poslednji sam ušao i bilo je primetno da će do nečega doći. Bila je nervoza igrača i nekakvih službenih lica i ne znam koga sve. Onog momenta kada sam stao između i pokušao da razdvojim, bez da sam nekoga uvredio ili imao sukob sa bilo kim, četvrti sudija me je obavestio pre izlaska na teren da je glavni sudija odlučio da me isključi. Verovatno je morao da nađe nekog krivca za incident u tunelu, pa mu se učinilo da je najlakše da to budem ja. Nisam imao konflikt ni sa kim, nijednu ružnu reč nisam rekao, iako je bilo dosta nervoze - objasnio je posle meča Marko Nikolić, koji je bio zadovoljan izdanjem svog tima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP