Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOVIČIĆ OBELODANIO POSLOVANJE ZA 2013.

Partizanov prihod 20,67 miliona evra!

Autor: Ekipa Alo! | 10.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbalski klub Partizan je u 2013. godini imao prihod od 20,67 miliona evra! Na vanrednoj konferenciji za novinare koja je održana u Humskoj juče u popodnevnim časovima, potpredsednik Mile Jovičić je saopštio da je tema sednice Upravnog odbora bio izveštaj poslovanja iz prošle godine.

Vučić potvrdio da država  ne stoji iza Partizana: Jovičić

Vučić potvrdio da država ne stoji iza Partizana: Jovičić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Što se tiče finansijskog poslovanja, prihod kluba je bio 20,67 miliona evra, ali je transfer Lazara Markovića, prodatog 2012. godine, prikazan u okviru poslovanja za 2013. Bez njega, prihod je 13,67, a budžet Partizana je, inače, 12-15 miliona evra.


- Rashodi Partizana su 12,8 miliona evra, ukupne obaveze Partizana zaključno sa 1. aprilom 2014. su 6.943.403 evra, a dospele obaveze su 6.337.000 evra. Poreski dug kluba je 3,5 miliona evra. Dugovanja i obaveze prema igračima i zaposlenima su približno 2,5 miliona evra, dugovanja prema menadžerima i agencijama iznose 2.673.000 evra, prema dobavljačima 832.000 evra, prema igračima koji su potpisali profesionalne ugovore 621.000 evra... Potraživanja Partizana od drugih klubova su 1.140.000 evra - rekao je Jovičić i naglasio da će plate igračima biti isplaćene do kraja nedelje.
On se osvrnuo i na izjavu Aleksandra Vučića.

- Bankama ništa ne dugujemo, a Vučić je potvrdio da smo za sedam godina dobili samo milion evra od države i javnih preduzeća, tako da očigledno država ne stoji iza Partizana. Hvala mu što je izneo te podatke. Nisam sujedan zato što pare idu Zvezdi, ali bi trebalo reći i koliko su im pomogli - dodao je Jovičić.

„Saopštenje nije pisao Grubor!“


Jovičić je demantovao da je sporno saopštenje od nedelje koje je predstavljalo uvredu za jevrejsku zajednicu pisao generalni sekretar Darko Grubor.
- Saopštenja piše Partizan i tačka. Jednoglasno smo zaključili da je saopštenje bilo argumentovano, ali ima izraza koji ne bi trebalo tu da se nađu i zato se izvinjavam onima koji su povređeni - rekao je Jovičić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP