Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI KIKS ŠAMPIONA

Partizanu samo bod u Užicu, Zvezda ponovo u igri za titulu!

Autor: P. M. | 04.04.2013 - 17:54:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana još jednom su kiksnuli u domaćem šampionatu. Nakon prošlonedeljnog remija s Hajdukom iz Kule (1:1), sada je šampionu odolela i Sloboda, a meč u Užicu završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Sloboda - Partizan Foto: M. Cvetković

Podelili bodove: Fudbaleri Slobode i Partizana Foto: M. Cvetković

Novo prosipanje bodova crno-belih, vratilo je u život Crvenu zvezdu, koja posle 21. kola JSL zaostaje sedam bodova, ali... Treba uzeti u obzir da Partizan za vikend ima težak ispit protiv Vojvodine u Humskoj, kao i da je do kraja prvenstva ostao i "večiti derbi". Sve to podgreva nadu da crveno-beli nekim čudom i mogu da prekinu dominaciju ljutog rivala koja traje pola decenije.

Iako je Partizan u meč ušao ofanzivno sa dva napadača Šćepovićem i Mitrovićem, prvo poluvreme neodoljivo je podsećalo na uspavanku. Ni Sloboda ni Partizan nisu srljali, već su strpljivo gradili napade i vrebali svoju šansu. Mada, najzaslužniji što gosti nisu došli do prednosti bio je golman Slobode 37-godišnji Ranković.

Podrška maloj Tijani Foto: M. Cvetković

Humanost na delu: Navijači Partizana pružili podršku maloj Tijani Foto: M. Cvetković

Očekivano, nastavak je doneo daleko više uzbuđenja na obe strane. Prvi je u viši stepen ubacio Partizan. Trener Vladimir Vermezović izveo je iz igre kapitena Ilića u 64. minutu, a na teren je poslao trećeg klasičnog napadača - Nemanju Kojića. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da crno-beli nakon prošlonedeljnog kiksa u Kuli protiv Hajduka (1:1) upišu nova tri boda.

S druge strane, malo je nedostajalo da Užičani kazne preofanzivnu igru Partizana.Pejović je u 72. minutu neočekivano izašao “jedan na jedan” sa Stojkovićem, šutirao je levom nogom, ali je reprezentativni čuvar mreže dokazao da je bez dileme najbolji golman u Srbiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP