Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAKO JE DOŠLO DO OČE NAŠ

Paunović: Molitva nas je zbližila i ojačala! (VIDEO)

Autor: N.Jovanović | 24.06.2015 - 11:23:00h | Komentara: 1

Selektor zlatnih "orlića" i jedan od evropskih trenera o kome se trenutno najviše priča, Veljko Paunović, kaže da je ritual sa molitvom najpre bila njegova ideja, ali da su je nakon utakmice sa Amerikom svi igrači prihvatili kao redovan ritual.

Odličan trener, još bolji pedagog: Veljko Paunović

Odličan trener, još bolji pedagog: Veljko Paunović | Foto: printskrin Jutjub

Prvi put su to uradili posle utakmice sa Amerikom. Do tada su imali svoje rituale koje i dalje imaju. Ali posle te utakmice i te penal serije bila je velika euforija među igračima. Selektor je tada uzeo stvari u svoje ruke:
"Želeo sam u jednom trenutku da popričam sa igračima. Rekao sam im da je mnogo lepo da se raduješ, ali da moramo da izrazimo i zahvalnost. Predložio sam molitvu i mislim da je to bilo jako dobro da se uradi jer nas je vratilo u jednu ravnotežu emocija i kada smo to jednom uradili igrači su sami predložili, Rajko mi je prišao (kapiten Rajković) posle polufinalne utakmice i rekao: "Šefe, hajde opet ono da uradimo". I njima je to prijalo. Molitva, koja god da je, je za sve ljude i religije. Ona je naša poruka. Ne pričamo mi samo o nama. Molitva nas sve stavlja u istu ravan i predstavlja lep momenat gde se svi zbližimo, jedan drugoga zagrlimo i lepše se osećamo." rekao je Veljko Paunović.


Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 24.06.2015 16:12h

    Ovo zaista prevazilazi dobar ukus.Veliki sam prijatelj Blagoja Paunovića bio, dok je igrao fudbal,pa samim tim I njegove familije,pa me je uspeh Veljka zaista obradovao.Ovo vezivanja I mistika sa molitvom me grdno razočarala.i bacila veliku senku na sve to.Ja se zalažem za zdrav,viteški sport nevezan za kojekakve misterije,molitve,duhove,anđele I ostale vradzbine.Ko veruje neka se pomoli,ali sam siguran da ima među igračima I ateista ili dečaka druge vere.Zašto im bilo šta nametati.PUSTITE DECU DA SE BAVE SPORTOM I da postižu dobre rezultate zbog sporta I viteškog odnosa prema njemu,a ne zbog nečeg drugog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP