Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLOVI” NAOŠTRENI STIGLI NA PRIPREME ZA MEČ S FRANCUSKOM

Pazi, ujedamo!

Autor: P. Milovanović | 03.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Neka se paze Francuzi, jer „orlovi“ 7. septembra u Humskoj ima da grizu na terenu!

Adem Ljajić i  Filip Đorđević

Adem Ljajić i Filip Đorđević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Fudbalski reprezentativci Srbije stigli su naoštreni na početak priprema za meč sa domaćinom predstojećeg Evropskog prvenstva. To najbolje potvrđuje nesvakidašnji, i za naše prilike krajnje originalan stajling Adema Ljajića i Filipa Đorđevića. Asovi Rome i Lacija, slučajno ili namerno, bili su obučeni u identične majice na kojima dominira lik i čeljust rotvajlera! Kao da su želeli da poruče Francuzima - „pokidaćemo vas“!

Bratski pozdrav  Dika i Toleta

Bratski pozdrav Dika i Toleta | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U čemu je fora sa rotvajlerima?


Odeća sa aplikacijom rotvajlera sve je popularnija među holivudskim zvezdama, samim tim i među reprezentativcima Srbije. Reč je o poznatoj francuskoj kući , čije proizvode poznati, jednostavno, moraju da imaju. Ljajić i Đorđević su jedni od njih...

Jasno je da će novi selektor Dik Advokat narednih dana kroz treninge tražiti 11 boraca koji će prosuti litre i litre znoja na terenu, ne bi li se posle predugog i sramnog posta od dva propuštena velika takmičenja, Srbija ponovo našla na završnom turniru. Majice koje su Ljajić i Đorđević ponosno prošetali pred ostalim kolegama i brojnim novinarima, kao i zaposlenima u Kući fudbala, na najbolji način opisuju kakvi naši igrači treba da budu na terenu.

Iako su „galski petlovi“ fudbalska velesila koja u svojim redovima ima prekaljenog golgetera Karima Benzemu, te zvezdu u usponu na sredini terena Pola Pogbu, činjenica je da Srbija može da im parira. A ako odnos prema grbu bude na najvišem nivou, pobeda neće izostati.

Stojković i Kolarov

Stojković i Kolarov | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Kao i uvek idemo na pobedu! Nije bitno što igramo protiv Francuza - u svom stilu, hrabro je “ispalio” Aleksandar Mitrović.
Prva zvezda Anderlehta ko od šale trese mreže od početka sezone, na sedam mečeva čak pet puta je bio strelac, tako da Advokat ne bi trebalo da ima dilemu kada je prva napadačka opcija u pitanju. Mitrović je svestan da se od njega puno očekuje.

Stajlingom ne  zaostaje za Ljajićem i Đorđevićem: Marković

Stajlingom ne zaostaje za Ljajićem i Đorđevićem: Marković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
- Imam odličan početak sezone. Znam da se od mene očekuju golovi, to me ne opterećuje. Došao sam da igram za svoju zemlju i hoću da nastavim da pružam dobre partije. Kada igram za Srbiju motiv je još veći.
Neizbežna tema bila je šta Mitar očekuje od holandske trenerske škole i Dika Advokata.

Torbe su u modi: Nastasić i Mitrović

Torbe su u modi: Nastasić i Mitrović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ne poznajem još selektora, ali sam od ljudi u Belgiji čuo da je dobar stručnjak, da zna mnogo fudbala. Sigurno je da ćemo od njega naučiti nešto novo - kaže Mitrović.

Kuzmanović: Francuzi idealni za dokazivanje!


Povratnik u nacionalni tim je Zdravko Kuzmanović, kojem je Dik Advokat rešio da pruži šansu i vidi ga na delu posle pauze koja je usledila dok je Mihajlović bio selektor.
Vezista Intera ne krije da je zadovoljan zbog poziva.
- Radujem se što sam ponovo pozvan u reprezentaciju. Daću sve od sebe da opravdam poverenje, a mogu da igram bilo gde u veznom redu. Bitno je da sam ponovo tu, gledaću da se uklopim što pre. Meč sa Francuskom je idealan za prvu proveru. Posle nas očekuju dve jake kvalifikacione utakmice sa Jermenijom (11. oktobar) u gostima i Albanijom (14. oktobar) kod kuće - ističe Kuzmanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP