Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRAZILCI I KOLUMBIJICI ODIGRALI MEČ PREPUN TENZIJA

Pesničenje Bake i Nejmara!

Autor: M. Zdravković | 19.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Derbi grupe C na Kopa Amerika 2015. u Čileu obeležili su trijumf Kolumbije nad Brazilom (1:0) posle pune 24 godine, kao i tuča između Nejmara i Karlosa Bake!

Pobiše se: Baka i  Nejmar u klinču

Pobiše se: Baka i Nejmar u klinču | Foto: Profimedia

Igrao se poslednji minut, glavni sudija Enrike Ozes je svirao kraj meča, a zvezda Barselone napucala je loptom u glavu Pabla Armera, što je bio znak da se Kolumbijci ustreme na njega. Heroj meča Muriljo je zagrlio Nejmara pre nego što ga je napao njegov saigrač Karlos Baka. Špic Sevilje je odgurnuo Brazilca, a potom je nastao opšti metež u kome se nije znalo ko na koga nasrće. Na kraju, čileanski arbitar je obojici fudbalera podelio crvene kartone, a gore je prošao Brazil, koji će bez prve zvezde strepeti za plasman u nokaut fazu u meču poslednjeg kola protiv Venecuele.


Probao i „božju ruku”!


Zvezda Barselone često je tokom meča vodio verbalni rat sa Kolumbijcima, a u jednom trenutku pokušao je da postigne i gol rukom. Kopiranje Maradonine „božje ruke“ nije mu se isplatilo, dobio je žuti karton.

- Pravila su uvek protiv mene. Kolumbijci uklone liniju živog zida koju sudija nacrta na terenu i ne dobiju žuti karton, ali ga zato ja dobijem kada učinim isto. Lopta me pogodi u ruku, dok sam u padu, dakle ne igram namerno, ali uvek dobijem žuti karton. Pošljite slabog sudiju i imaćete lakrdiju od utakmice. Muka mi je od arbitara koji ne poštuju pravila ove igre - žali se Nejmar.

Napadaču  Sevilje  pocepan  dres

Napadaču Sevilje pocepan dres | Foto: Profimedia


Kolumbijci s druge strane slave Žeisona Murilja. Budući furdbaler Intera, inače štoper, sjajno se snašao u 36. minutu i posle kornera je zakucao loptu u mrežu “karioka” za prvi trijumf “kafedžija” na šampionatu. Ovom pobedom, Kolumbija se izjednačila na tabeli grupe C sa Brazilom (obe selekcije imaju po tri boda), kao i Venecuela, koja se rano jutros u drugom kolu sastala sa Peruom.

KOPA AMERIKA 2015


GRUPA A - Parovi 3. kola (19. jun): Meksiko - Ekvador, Čile - Bolivija. POREDAK: Čile i Bolivija po 4, Meksiko 2, Ekvador 0.
GRUPA B - Parovi 3. kola (20. jun): Urugvaj - Paragvaj, Argentina - Jamjka. POREDAK: Argentina i Paragvaj po 4, Urugvaj 3, Jamajka 0.
GRUPA C - Parovi 3. kola (21. jun): Kolumbija - Peru, Brazil - Venecuela. POREDAK: Vencuela (-1), Brazil i Kolumbija po 3, Peru (-1) 0.
*U četvrtfinale prolaze po dva prvoplasirana tima iz svake grupe plus još dva najbolja trećeplasirana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP