Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA - JAGODINA - 2:1 (2:0)

Pet minuta kašnjenja, uvrede za Toleta i prekid na "Marakani"! (VIDEO + FOTO)

Autor: Alo! online | 17.08.2013 - 18:46:00h | Komentara: 1

Kao što je najavljeno, meč drugog kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Jagodine počeo je sa pet minuta zakašnjenja u znak protesta protiv Tomislava Karadžića.

semafor

"Toletovih pet minuta": Odbrojavanje semafora na "Marakani"

Podsetimo, crveno-beli su ovim potezom želeli da upozore da je ostavka predsednika FSS-a za njih prioritet u ovom trenutku, pa je glavni sudija Milorad Mažić sa pet minuta zakašnjenja izveo fudbalere oba tima na teren.
Tačno u 18 časova, kada je meč trebalo da počne, na terenu „Marakane“ nije bilo igrača, niti sudija, a na video-bimu je počelo petominutno odbrojavanje. „Delije“ su u tom trenutku raspalile set uvredljivih pesama upućenih prvom čoveku srpskog fudbala.
U 37. minutu usledio je i petominutni prekid utakmice i to zbog transparenta navijača Zvezde: "Sudijska organizacija, kriminalna formacija", koji je "povredio" osećanja glavnog sudije Milorada Mažića, koji nije želeo da pusti igru sve dok se transparent nije uklonio s tribine.

Kako je prekid izgledao, pogledajte na linku ispod.

Najbolji srpski sudija, inače, nije ispoštovao pravilo i kapitenima oba tima zbog kašnjenja nije podelio žute kartone, što je čudno, samim tim što su sa pet minuta zakašnjenja ovog popodneva počeli mečevi Voždovca i Vojvodine, odnosno Spartaka i OFK Beograda, na kojima su vođe svih zakasnelih ekipa dobili po javnu opomenu.

Zanimljivo, Pazarci, koji su direktno oštećeni u prošlom kolu, nisu svoj meč protiv Rada počeli sa pet minuta zakašnjenja, a još su i utakmice Donji Srem – Javor i Radnički (KG) – Napredak počele u zakazano vreme, bez kašnjenja.
Partizan svoj meč drugog kola igra nešto kasnije, od 19 časova u Nišu.

Kada je reč o fudbalskom delu meča na "Marakani", Zvezda je slavila 2:1 (2:0), ali daleko od toga da je briljirala. Opet se tresla u finišu i imala sreće jer su Jagodinci mogli do boda. Debitovali su novajlije Onjilo i Mrđa, a na poluvreme su crveno-beli otišli s dva gola prednosti zahvaljujući pogocima Miloša Ninkovića u 31. i 45. minutu. Utešni gol za Jagodince dao je Gogić u 82. minutu.

Ovaj fudbaler je, inače, slovio kao potencijalno pojačanje crveno-belih, pa može da se desi da već danas postane novi igrač crveno-belih...

SUPERLIGA – 2. kolo:
Voždovac – Vojvodina 1:1 (0:0)
Donji Srem – Javor 1:1 (1:0)
Radnički (KG) – Napredak 2:1 (0:1)
Spartak – OFK Beograda 1:0 (0:0)
Novi Pazar – Rad 1:0 (0:0)
Crvena zvezda – Jagodina 2:1 (2:0)
Radnički Niš – Partizan 0:0
Nedelja:
19.00 - Čukarički - Sloboda
Poslednji komentari
  • terminator Vreme: 18.08.2013 10:44h

    Zasto bi zuti karton trebalo da dobije kapiten ekipe koji je na vreme sa svojom ekipom izasao u hodnik,i ne bojkotuje.To je glupo.Nije on kriv sto druga ekipa ne izlazi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP