Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIVERPUL U LONDONU ODRŽAO ČAS FUDBALA TOTENHEMU - 0:3

„Pevci“ pečeni za Partizan!

Autor: P. Milovanović | 01.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Liverpul je demonstrirao silu protiv Totenhema na „Vajt Hart Lejnu“ - 0:3 (0:1) u nedeljnom derbiju Premijer lige. Iako se očekivalo da će meč trećeg kola engleskog prvenstva biti daleko neizvesniji, „pevci“ - rival Partizana na startu ovogodišnje Lige Evrope (meč zakazan za 18. septembar u Humskoj), potpuno su zakazali, žestoko razočaravši svoje navijače.

Duel  Vertongena  i Balotelija

Duel Vertongena i Balotelija | Foto: Profimedia

Jasno je da će Totenhem biti teška, ali ne i nepremostiva prepreka za vicešampiona Srbije. Sudeći po rezultatu iz okršaja sa „redsima“, za koje je od prvog minuta debitovao „nevaljali dečko“ - Mario Baloteli, nema razloga da crno-beli unapred spremaju belu zastavu. Daleko od toga! Liverpul im je usred njihovog dvorišta održao čas fudbala, bez obzira na to što su Adebajor i Čadli mogli da zatresu mrežu Minjolea i odvedu meč u drugom pravcu.


Ovako, tim sa „Enfilda“, za koji je naš Lazar Marković zaigrao od 61. minuta kada je ušao u igru umesto novajlije Balotelija, rutinski je odradio posao. Tim Brendana Rodžersa, koji je prošle sezone izvisio u trci za šampionski pehar, pokazao je da s pravom ponovo spada u najuži tim kandidata za osvajanje Premijer lige. Mrežu Ljorisa, čoveka koji će sasvim sigurno u Humskoj čuvati gol Totenhema, načeo je poletni Sterling već u 8. minutu.
Do poluvremena su mreže mirovale, a bilo je prilika na obe strane. U nastavku je Liverpul duplirao prednost preko kapitena Džerarda, koji je pogodio „s kreča“. Tačku na „i“ stavio je Moreno golom u 60. minutu.
Posle tri odigrana kola, na Ostrvu glavnu reč vodi Čelsi, dok je Totenhem nakon poraza pao na šesto mesto sa šest bodova. Sparsi pred gostovanje u Beogradu imaju još meč sa Sanderlendom (13. 9).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP