Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VRAĆA SE KUĆI

Piksi novi selektor Srbije?

Autor: A.O. | 24.05.2014 - 13:14:00h | Komentara: 5

Prvi čovek srpskog fudbala poslao je najuže saradnike u Lisabon da započnu pregovore sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde uoči početka finala Lige šampiona.

Oprostio Zvezdi svoje 32.000 evra: Dragan Stojković

Dragan Stojković

Rok do kada je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić obećao da će srpska reprezentacija dobiti selektora polako se približava. Prvi čovek srpske kuće fudbala je još pre nekoliko meseci izjavio da će do 15. juna biti poznat kormilar srpskog broda ka Evropskom prenstvu 2016. godine, prenosi telegraf.

Piksi

Foto: Profimedia

Sa obzirom da je do tada ostalo tek nešto više od 20 dana, u Staroj Pazovi izgleda da su već pronašli svog favorita za mesto na klupi “orlova”. Kako piše Žurnal, to neće biti ni sadašnji v.d. selektora Ljubinko Drulović, ali ni prethodni šef stručnog štaba nacionalnog tima Siniša Mihajlović, već je izbor pao na Dragana Stojkovića Piksija.

Čeka ga težak ispit sa „orlovima“: Drulović

Ljubinko Drulović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Legenda Crvene zvezde i Nagoje je još ranije bio pominjan kao kandidat za selektora, međutim, vrlo brzo se njegovo ime izgubilo, a u prvi plan su izbili nek drugi kandidati.
Ipak, izgleda da Karadžić u dogovoru sa najbližim saradnicima planira da pitanje trenera nacionalnog tima reši već tokom američke turneje, a prvi kontakt sa Piksijem trebalo bi da bude ostvaren u subotu pre finala Lige šampiona u Lisabonu, gde će biti najuže rukovodstvo FSS-a, ali i bivši trener Nagoje.
Predsednik FSS-a želi da što pre reši ovo goruće pitanje u srpskom fudbalu, ali i da predupredi neželjene efekte i u isto vreme razgraniči sa problemima u srpskom fudbalu ovog proleća kojih je bilo mnogo, kako bi pripremio Savez za proces reorganizacije na svim nivoima.
Šuška se da bi pojedincima mogao javno da se zahvali na svemu što su učinili, ali da na njihovo mesto dolaze novi ljudi, ali pre svega toga prioritet je da reši pitanje selektora, uz aktuelnog vršioca dužnosti Drulovića, kako piše Žurnal, Dragan Stojković se nameće kao jedini preostali kandidat.
 
Poslednji komentari
  • Mica Vreme: 24.05.2014 14:07h

    Puna podrska za Ljubinka i treba da daju sansu coveku posle osvojene medalje sa mladjima,a ne da stalno nesto tumbaju.Drulovic za selektora

  • sasa Vreme: 24.05.2014 17:07h

    Napokon jedna dobra stvar od toleta..

  • NEBOJSA Vreme: 24.05.2014 20:43h

    Napogon jedna dobra vest sa Terazija ....

  • dragan Vreme: 25.05.2014 03:30h

    jedino pravo resenje i to za duzi period. Svaka cast Ljubinku, nek nastavi sa mladima da osvaja medaalje i pravi buducnost srpskog futbala. Daj Piksiju reprezentaciju u narednom periodu, i nemojte da mu se mesate u posaoi. Ma bicemo prvaci Evrope i Sveta sa Piksijem. pravi covek za pravo mesto, u pravo vreme. , Al Piksi je PIKJSI

  • kk Vreme: 25.05.2014 04:42h

    ljubinko majstor!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP