Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HUMANOST

Piksijeva porodica pomaže ugroženima sa 1,3 miliona dinara!

Autor: Tanjug | 19.05.2014 - 16:22:00h | Komentara: 0

Nekadašnji fudbaler Dragan Stojković Piksi sa supruguom doniraće pomoć stanovništvu poplavljenog područja Srbije u iznosu od milion dinara, a njegovo troje dece - Anja, Andrea i Marko po 100.000 dinara.


Oprostio Zvezdi svoje 32.000 evra: Dragan Stojković

Pomaže s porodicom: Dragan Stojković

Stojković je u telefonskoj izjavi Tanjugu iz Pariza rekao da će novac uplatiti na račun Vlade Srbije.
Inače, on i njegova porodica su duboko potrešeni slikama koje svakodnevno gledaju iz poplavljenih delova Srbije i kaže da je to nešto što, naravno, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
On je podsetio da je pre par godina već preživeo cunami na sveroistočnoj obali Japana, što je bila tragedija ogromnih razmera i tim pre bi unesrećenom stanovnišstvu Srbije poručio "da nisu sami i da neće biti sami".
- U ovom momentu je potrebno da se pokaže jedna velika humanost i solidarnost čitavog naroda, požrtvovanje svakog pojedinca, jer najteže, nažalost, tek predstoji. Toga moramo biti svesni, ali se ne smemo predavati i svi moramo biti kao jedan - rekao je Stojković.
Posebno je, kaže, ponosan željom njegove dece da učestvuju u toj humanitarnoj pomoći i najavio da to nije kraj, odnosno da on, ali i njegova deca tek planiraju različite akcije.
- Vidimo da su se deca volonterski već uključila u prikupljanje humanitarne pomoći putem sajta koji su za te potrebe posebno otvorili, a s obzirom na to da oni imaju veliki broj prijatelja širom sveta očekuje da pomoć neće izostat - rekao je Stojković istakavši da je veoma ponosan na taj njihov gest i način na koji i oni saosećaju sa srpskim narodom.
Što se njega lično tiče, rekao je da će animirati sve svoje prijatelje širom sveta kako bi što više ljudi uključio u humanitarnu akciju pomoći Srbiji.
- Moramo da se žrtvujemo da imamo svest da neće biti kao što je bilo, da nije bitno ime i prezime, kao ni ko je ko i odakle je ko. Važno je da budemo jedno - istakao je ovaj poznati srpski fudbaler.
Takođe, dodao je da će Fudbalskom savezu Srbije predložiti u narednom periodu da krene sa organizovanjem humanitarnh akcija.
Stojković je ponikao u niškom Radničkom, bio je kapiten reprezentacije SFRJ, a igrao je u Crvenoj zvezdi, Marseju, Veroni i Nagoji gde je radio i kao trener.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP