Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HOTLAJN „MARAKANA“

Piksijeva Zvezda samo na telefone potrošila 324.000 €!

Autor: G. Anđelković | 28.11.2012 - 00:15:00h | Komentara: 4

Nije tajna da je dug Crvene zvezde munjevito rastao tokom vladavine Dragana Stojkovića (2005-2007), a preko Toplice Spasojevića (2007-2008), Dena Tane (2008-2009) i Vladana Lukića (2009-2012) dospeo je čak do 48,4 miliona evra. Međutim, šokantni su podaci do kojih je došao “Alo!”, a koji u potpunosti potvrđuju Piksijevo bahato predsedovanje na “Marakani”.

U njegovo vreme na „Marakani“  se nisu skidali sa telefona: Dragan Stojković

U njegovo vreme na „Marakani“ se nisu skidali sa telefona: Dragan Stojković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Konkretno, klub iz Ljutice Bogdana je za tri godine, 2005, 2006. i 2007, potrošio čak 3.712.506 evra na - budalaštine! Recimo, za ručkove je dato 97.051 evra, za gorivo 145.190 evra, za klupsko obezbeđenje 815.657 evra, a ne sumnjamo da je pritisak skočio Neboši Čoviću kada je video da se samo na telefone potrošilo 324.000 evra.


- Prečešljali smo sve papire. Međutim, ne bih o imenama i ciframa. Istraga će tek pokazati da li je kršen zakon prilikom stvaranja duga od 48,4 miliona evra. Mogu samo da konstatujem da je Crvena zvezda bila u plusu 680.000 evra u trenutku kada je Dragan Džajić 2004. godine napustio funkciju predsednika - izjavio je Čović, uticajni član Zvezdine radne grupe zadužen za finansije.

Hotlajn  „Marakana“

Hotlajn „Marakana“


Piksijeva Crvena zvezda je enormno trošila i na putovanja. Ruku na srce, tada je bar bilo evropskih utakmica, pa je logično što su ovi troškovi daleko veći nego troškovi putovanja u prethodnih pet godina, međutim, postavlja se pitanje da li je baš moralo da se baci 208.070 evra za odlaske u Bragu, Tromso, Strazbur, Kork, Liberec...

Crvena zvezda je imala i troškove za poklone, raznorazne vrste, a najzanimljivije od svega je što su ti troškovi u poslednjoj godini vladavine Dragana Stojkovića iznosili duplo više nego u prethodnoj 2006. godini (?!).
- Kada sam došao u klub na mesto Dragana Stojkovića, dug je bio 14 miliona evra, a kada sam otišao bio je 16 miliona.
Uložili smo novac u renoviranje glavnog terena, postavljanje veštačke trave na dva pomoćna, uređenje svlačionica i reflektora. Nismo završili sve što smo hteli, a ideja je bila da posle uložimo u omladinsku školu i skauting – izjavio je Toplica Spasojević.

Vučić: Odgovaraće svako za koga se dokaže da je nezakonito oštetio Zvezdu!


Prljav veš svakodnevno isplivala sa “Marakane”. Međutim, postavlja se pitanje da li će neko odgovarati za dovođenje Crvene zvezde u predstečajno stanje i ko će to biti?!
- Odgovaraće svako za koga se dokaže da je nezakonito oštetio klub. Nećemo gurati stvari pod tepih - izjavio je za “Alo!” Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije, koji je na “Marakani” okupio radnu grupu na čelu sa Draganom Džajićem.

Poslednji komentari
  • ViktorKV Vreme: 28.11.2012 00:36h

    Ljudi dokle bre vise ranja para kroz tu Zvezdu i Partizan, kljuc u bravu pa nek je milion puta trofejni klub bio. Sto je Zveda povlasceniji klub od bilo kojeg drugog, jel zato sto Vucic navija za njega? Kljuc u bravu i dovidjena, bila jednom jedna Zvezda sutra ako treba na kanal i Partizan... Kad cemo jednom shvatiti da je taj fudbal nekad bio nesto a danas vise ne, da ne zasluzuje takve privilegije...

  • hronicar ovdasnji Vreme: 28.11.2012 00:40h

    nije valjda da covic prica o iznosu telefonskih racuna?! pobogu, pa on je kao predsednik kordinacionog centra za kim imao mesecne racune preko 12000 evra! dakle, jedan covic je za godinu trosio duplo vise nego cela marakana za vreme piksija...

  • dejan Vreme: 29.11.2012 08:50h

    Za prvih 9meseci ove godine,napravljeni su telefonski racuni,u ukupnoj vrednosti od 1.800.000e!!!!!!! Proverite slobodno,to je Covic izjavio po pregledanju papira.

  • delije nis Vreme: 29.11.2012 18:46h

    ne mogu da veruje da zvezdasi izmedju cokija i piksija staju na strani atentatora,lopova,kriminalca covica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP