Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PORTUGALAC NA KLUPI CRVENE ZVEZDE ZNA KAKO DO TROFEJA

Pinto: Želim uslove kao Partizan!

Autor: P. Milovanović | 22.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Poraz od Partizana u 144. večitom derbiju direktno je uticao na to da Crvena zvezda i šestu godinu zaredom ostane praznih ruku u domaćem prvenstvu.

Sa Pinto

Sa Pinto | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Iako su svi u crveno-belom taboru indisponirani zbog razvoja događaja, trener Sa Pinto je hrabro poručio da će klub s „Marakane“ naredne sezone osvojiti titulu, pod uslovom da ima identične uslove kao i večiti rival.


- Osvojiću titulu sledeće godine ako budem imao iste uslove kao Partizan, a pod tim mislim na mnoge stvari. Kada sam došao ovamo, imali smo zaostatak od 11 bodova i glavni cilj je bio da se uigramo za narednu sezonu. Ipak, stvorili smo šansu da u derbiju odlučujemo o tituli, iako su mnogi smatrali da je to nemoguće - konstatovao je Portugalac.

Na insistiranje novinara da objasni na šta konkretno misli, Pinto je odgovorio:
- Nije sada vreme za to, pričaću kada sezona bude završena.
Zvezda danas u 17 časova na „Marakani“ dočekuje Slobodu iz Užica, ali je poraz od Partizana i dalje aktuelna tema na „Marakani“. Pinto smatra da njegovi izabranici nisu zaslužili da pognute glave napuste teren u Humskoj.

- Pošto je meč bio loš na obe strane, bilo je očekivano da detalji odluče pobednika. Naš trud i osam vezanih pobeda ne mogu da padnu u zaborav zbog jednog primljenog gola u 90. minutu iz slobodnog udarca, i to u situaciji kada je sudija trebalo da prekine igru - reči su Portugalca.
Sa Pinto je na kraju apostrofirao da je povreda Lazovića uticala na konačan ishod večitog derbija.

- Izgubili smo na početku meča Darka Lazovića, a nemamo igrača koji može da ga zameni. Da se nije povredio, verovatno bi utakmica imala drugačiji tok. U finišu smo rizikovali ulaskom Milunovića umesto Garida jer Zvezda nikad ne igra na remi, već uvek ide na pobedu - zaključio je trener Zvezde.

Dauda najavio šest bodova

Abiola Dauda, napadač Crvene zvezde, izjavio je da će njemu i saigračima biti veoma teško da igraju preostala dva meča JSL sa Slobodom i Vojvodinom, nakon poraza od Partizana, koji im je raspršio snove o šampionskoj tituli.
- Želimo na pravi način da odigramo poslednje dve utakmice u sezoni i da osvojimo svih šest bodova - optimista je Nigerijac.

Poslednji komentari
  • GP Vreme: 22.05.2013 12:40h

    Covece, gde si ti bio na derbiju? Kazes jedan detalj (slobodan udarac)! Celo drugo poluvreme niste mogli da mrdnete, toliko vas je Partizan slomio. Ti si nula od trenera.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP