Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VRTEŠKA

Pitaju se šefovi Đura i Džaja!

Autor: Ekipa Alo! | 09.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iako je završena jesenja polusezona, još je vrelo na Topčiderskom brdu, gde su treneri večitih rivala Vuk Rašović (Partizan) i Slaviša Stojanović (Zvezda) u procepu, iščekujući odluku klupskih čelnika o sudbinama i daljem zaposlenju.

Vuk Rašović

Vuk Rašović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Vuk Rašović juče nije želeo da bilo šta komentariše.
- Nemam šta da vam kažem. Za ponedeljak ćemo zakazati konferenciju i tada ćemo pričati otvoreno o svemu što se dešava - rekao nam je juče u telefonskom razgovoru trener crno-belih.


Nezvanično, njemu su dani odbrojani na klupi srpskog šampiona i do Nove godine njegovo mesto u Humskoj trebalo bi da zauzme Marko Nikolić, aktuelni trener Vojvodine.

U Zvezdi bi, s druge strane, sudbinu Slaviše Stojanovića mogli da saznamo već posle sastanka Upravnog odbora u utorak po podne. Iako je donedavno vladalo mišljenje da će ga čelnici crveno-belih sigurno smeniti, jer ima u ugovoru klauzulu po kojoj mogu da raskinu ugovor s njim ako nisu zadovoljni, ne bi trebalo da se iznenadimo ako Slaviša i na proleće bude predvodio crveno-bele.

Slaviša  Stojanović

Slaviša Stojanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Zato je juče u razgovoru s novinarima bio smiren.
- Narednih dana sešćemo i otvoreno popričati. Takav je bio i dogovor i na početku, kada se sklapao posao, da sednemo na zimu, da vidimo gde smo i to je odluka rukovodstva. Mislim da bi to trebalo da bude u narednih dva-tri dana, jer svako želi da sazna što pre kakav mu je dalji put - istakao je Stojanović.
Dakle, dani odluke predstoje.

Džajić: Slaviša radi pod velikim stresom!


Predsednik crveno-belih Dragan Džajić indirektno je nagovestio da bi Slaviša Stojanović ipak mogao da zadrži posao na “Marakani”.
- Mislim da je učinjena nepravda prema Stojanoviću. Mnogo toga mu je stavljeno na teret, a radio je pod velikim opterećenjem i stoga ne bih u ovom trenutku želeo ništa više da kažem. Izdržao je ogroman teret, ogromno breme, uostalom kao i svi treneri koji su radili u Zvezdi, a susretaće se sa istim takvim problemima i ubuduće - istakao je Džajić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP