Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LEGENDA NA KLUPI OFK BEOGRADA

Pižon za "Alo.rs": Neće biti popusta prema Zvezdi!

Autor: Miloš Živković | 08.07.2015 - 12:50:00h | Komentara: 0

Vladimir Petrović Pižon, novi trener OFK Beograda, u razgovoru za "Alo.rs" izneo je očekivanja od novog posla koji ga čeka na Karaburmi.

I Pižon je za Stanoja: Vladimir Petrović

Novi trener OFK Beograda: Vladimir Petrović | Foto: A. Dimitrijević

- Razgovori su pri kraju, uskoro ću potpisati ugovor sa OFK Beogradom. Trenutno se nalazim na Zlatiboru gde OFK-a ima pripreme, tako da se polako upoznajem sa načinom rada mog novog kluba. Sve je već dogovoreno, tako da je ostalo samo da se održi promocija koja će biti u nedelju - rekao je Pižon.

U tom slučaju, Petrović će na klupi „romantičara“ debitovati protiv Crvene zvezde u utakmici prvog kola Jelen Superlige koja je na programu već 18. jula. Pižon je istakao da još ne razmišlja o toj utakmici, ali u svakom slučaju, profesionalizam mu je najbitniji.
- Dobro znate kakve emocije gajim prema Crvenoj zvezdi. Ostavio sam odličan utisak i kao igrač i kao trener, ali bez obzira na to, moj posao je da se potpuno posvetim OFK Beogradu i da mom novom klubu pomognem u svim ciljevima koje budu zacrtali.
Kružile su priče da je Petrović trebalo da predvodi omladince Crvene zvezde, ali on nije želeo da komentariše takve spekulacije.
- Ne bih želeo da pričam o tome, to je sada nebitno. Od sledeće sezone ću predvoditi OFK Beograd i fokusiraću se samo na tu činjenicu. Sve ostalo je manje važno i nije vredno pomena. Pižon je kao igrač pružao sjajne partije u dresu Crvene zvezde, o čemu svedoči činjenica da je dobio laskavo priznanje - „Četvrta Zvezdina zvezda“. Kao igrač, osim Zvezdinog, oblačio je dres Arsenala, Rojal Antverpa, Standarda iz Liježa i Nansija.
Trenersku karijeru počeo je u Crvenoj zvezdi, koju je vodio u dva navrata. Takođe je, kao šef stručnog štaba, radio i u Grčkoj, Kini, Rumuniji i arapskim zemljama. Bio je i selektor Srbije u pohodu na Evropsko prvenstvo 2012. godine, ali se naša zemlja tada nije kvalifikovala na kontinentalni šampionat.
Šezdesetogodišnji Pižon na klupi OFK Beograda će zameniti Dejana Đurđevića koji je iznenada napustio kormilo tima sa Karaburme i karijeru će najverovatnije nastaviti u Kini.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP