Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRANKO TEKIĆ, NESUĐENI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA ZVEZDE

Plaše me se na „Marakani”!

Autor: G. Anđelković | 12.12.2012 - 00:01:00h | Komentara: 5

Vest jučerašnjeg dana glasi: “Branku Tekiću nije odobrena kandidatura za predsednika Crvene zvezde”! A ko je uopšte Branko Tekić?!

Ništa od kandidature: Branko Tekić

Ništa od kandidature: Branko Tekić | Foto: Nenad Milošević

“Alo!” je došao do nesuđenog protivkandidata Dragana Džajića, kome se pre nas sa “Marakane” obratila Dragana Vitorović, član Izborne komisije: “Branko Tekić je želeo da se uključi u trku za predsednika, ali ne ispunjava osnovne uslove. Nije član kluba duže od godinu dana, niti je podržan od strane minimum 500 članova, koliko je neophodno da uđe u izbornu trku, tako da neće moći da bude kandidat za predsednika”.


- A je l’ Dragan Džajić ispunio uslove? Je l’ on sakupio 500 potpisa? - pitanjem je počeo razgovor za “Alo!” Tekić, a onda nastavio:
- Čim sam se pojavio kao Džajićev protivkandidat, Lukićevi saborci su promenili pravilnik samo zato što znaju da neće sačuvati fotelje ako pobedim.

- Uz uvažavanje, moramo da vas pitamo: ko ste vi?
- Branko Tekić, veliki zvezdaš. Zvezdaš koji, kao i ogromna većina, više ne može da gleda kako mu se raspada voljeni klub.

- Predstavite nam se malo bolje.
- Ne mogu baš sve da otkrivam.

Zorana Pavić

Zorana Pavić | Foto: FoNet - Božidar Petrović

Zorana Pavić iznenađena:
Tekić hoće u Zvezdu?

Pa zato mi je i bivši! Ha-ha...

Branko Tekić se u javnosti pominjao kao bivši dečko pevačice Zorane Pavić, inače možda i najveće “grobarke”, koja je do skoro bila predsednik Rvačkog kluba Partizan.
- Nisam znala da se Tekić kandidovao za predsednika Zvezde. S razlogom, jer isključivo pratim stvari vezane za Partizan - sa osmehom je izjavila za “Alo!” Zorana Pavić.

- Pa kako mislite da steknete poverenje glasača, zar mislite da oni zaista znaju ko ste?
- Nisam čuo da je Dragan Džajić izneo program. Radna grupa ga je predložila, a nije izneo plan oporavka kluba. Uostalom, zar nije malo čudno to što se on kandidovao za predsednika i što će očito pobediti, a pri tom je naglasio da želi da vodi samo sportski deo? Pa onda budi sportski direktor, a ne predsednik.

- A šta stoji u vašem programu?
- Moj program je sačinjen u pet tačaka. Prva - korenita promena članova rukovodećih tela na svim nivoima i reorganizacija kluba. Druga - potpuni zaokret i fokus na sopstvene snage, stavljanjem akcenta na sopstvenu školu. Treća - povratak legendi kluba i sponzora razočaranih radom prethodnih uprava, animiranje ogromnog broja navijača u dijaspori, od kojih se očekuje velika pomoć klubu. Četvrta - reprogram dugovanja. Peta - rekonstrukcija i izgradnja objekata.

- Na početku razgovora ste pomenuli Lukića. Deluje kao da ste zbog njega i hteli da se kandidujete?
- Ja sam kandidaturu predao još u septembru, dakle znatno ranije nego što je država rešila da ugasi požar u klubu. Lukić je tada bio aktuelni predsednik. Svedoci smo kako je vodio klub i koliko je porastao dug tokom njegove vladavine. Situacija u klubu me je naterala da se kandidujem za predsednika, a Lukićevi rezultati su inicirali kandidaturu. Njegovi ljudi su promenili pravilnik kada su čuli da ću dati otkaz svakom ko je glasao za Lukićev drugi mandat. Inače, rado bih neke članove radne grupe i voleo da imam u svom timu - između ostalog je izjavio Branko Tekić, koji je, zanimljivo, na kraju razgovora predložio čak i naslov za ovaj intervju: “Nosili su nam koševe, ne damo golove”.

Legenda Crvene zvezde: Dragan Džajić

Legenda Crvene zvezde: Dragan Džajić

Džajić bez komentara!

Dragan Džajić nije želeo da komentariše nameru Branka Tekića, niti njegovo mišljenje da je Zvezda promenila klupski pravilnik isključivo da on ne bi mogao da se kandiduje za predsednika. Vezano za ovo, Tekić je još istakao:
- Uporedite aktuelni pravilnik i onaj pred izbore u maju, pa ćete videti da nije isti. A da je sve izrežirano, govori i to što ne mora da prođe 90 dana od datuma raspisivanja izbora do izbora, već izbori mogu da se obave već sada, onako kako njima odgovara. Oni su sami sebe odavno izabrali i postavili na svoje funkcije - istakao je Tekić.

Poslednji komentari
  • lesa Vreme: 12.12.2012 00:29h

    ma za predsednika srbije da se kandidujes majstore. Brod ludaka a ovo mora da je kapetan

  • branko Vreme: 12.12.2012 11:25h

    Zasto Branko Tekic ne moze da se kandiduje a Dzaja moze ? Zato sto je predsednik drzave amnestirao coveka koji treba da bude u zatvoru. Ali on je legenda i puj pike ne vazi. Pa i otac Stefi Graf je robijao u najvecem usponu Stefi Graf i jos stotinu poznatijih od Dzaje kad su napravili glupost.Ali u zemlji Srbiji su Zvezda i Partizan pogresan brend i zakoni ne vaze i za djakona i djavola ! Jer ovu su zemlju pravili pesnici i ratnici. Od Franje Tudjmana u Partizanu,do svih srpskih politicara u Zvezdi.Stihijski i bez plana,napravili su najlosiji fudbal trenutno u evropi i najgore huligane i menadzere na svetu.

  • bora Vreme: 12.12.2012 16:31h

    za Branka ..da znas da je Tudjman bio 3/4 meseca preds.SD partizan a ne fk.

  • branko Vreme: 12.12.2012 23:48h

    Prihvatam,Boro,

  • Marko Vreme: 12.12.2012 23:58h

    Tekiću svaka tebi čast. Nije njima sve jedno kad se pojavi neko da im pomrsi račune. Samo napred!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP