Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN DOČEKUJE ŠVAJCARSKI TUN (20.30) U PLEJ-OFU ZA LIGU EVROPE

Pobeda za prekid začaranog kruga!

Autor: M. Grujić | 22.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Vreme je da se zaborave loši rezultati sa početka sezone, vreme je da se zaborave dve evropske „nule” pred domaćim navijačima, jer posle dvomeča sa Tunom popravnog nema.

Podrška nikada  ne izostaje:  Navijači Partizana

Podrška nikada ne izostaje: Navijači Partizana | Foto: FoNet

Fudbaleri Partizana dočekuju švajcarskog predstavnika večeras od 20.30, u pohodu na prvu evropsku pobedu i prvi postignut gol pred „grobarima” ove sezone. Ulog je veliki, još šest utakmica u Ligi Evrope i još barem dva miliona evra u klupsku kasu Partizana.


Obradović: Ne vidim pojedinca koji odskače

Iskusni defanzivac Partizana Milan Obradović rekao je da ne može nijednog fudbalera Tuna da izdvoji kao ozbiljniju pretnju.
- Očekujem pobedu jer Partizan uvek ide na pobedu. Imali smo upoznavanje sa ekipom Tuna, posebno mi defanzivci kako bismo videli odakle nam preti najveća opasnost i nisam video pojedinca koji odskače kvalitetom od ostalih.

Iako bez pobede u dosadašnja četiri evropska meča, u Partizanu hladne glave iščekuju meč sa Tunom, svesni da bi pobeda protiv Švajcaraca bila velika prekretnica za nastavak sezone.

- Trijumf bi mnogo značio ekipi, naročito na psihološkom planu. Izašli bismo iz začaranog kruga u kome smo se našli - rekao je trener Vuk Rašović na konferenciji za štampu uoči meča.

Strateg crno-belih najavio je ofanzivan Partizan i borbu za loptu više. Rašovića ne brine ni to što će odbrana ponovo biti „zakrpljena” zbog suspenzija Gulana i Volkova, kao i odlaska Ivanova.

„Moramo da pokažemo da smo bolji  i da nam je mesto u Ligi Evrope”, smatra trener crno-belih Vuk Rašović

„Moramo da pokažemo da smo bolji i da nam je mesto u Ligi Evrope”, smatra trener crno-belih Vuk Rašović | Foto: FoNet


- Nema kalkulacija, uopšte ne želim da pričam o tome. Trudićemo se da kroz igru dolazimo do gola, ne smemo da dozvolimo Tunu da uđe u utakmicu kako želi. Oni su snažna ekipa koja je pravila dosta bolje rezultate, međutim, mi moramo da pokažemo da smo bolji i da nam je mesto u Ligi Evrope - smatra Rašović.

Mečevi sa Tunom biće poslednji u dresu Partizana za Aleksandra Mitrovića, kojeg čekaju novi izazovi u Anderlehtu.

- Potpuno je spreman i neverovatno motivisan. Ima veliku želju da se na najbolji način oprosti od navijača - zaključio je Rašović.

Kojić u autu, Šćepović pod znakom pitanja


Nemanja Kojić je jedini igrač Partizana koji će sigurno propustiti duel protiv Tuna, zbog zdravstvenih problema, dok je nastup zamenika kapitena Marka Šćepovića i dalje neizvesno. On je odradio poslednja dva treninga, ali trener Vuk Rašović i dalje nije siguran koliko Šćepović može da pomogne večeras.


Karte na blagajnama


Karte za meč protiv Tuna puštene su u prodaju još u utorak, a biće u slobodnoj prodaji i danas na blagajnama koje se otvaraju u 10 i biće otvorene sve do početka meča. Cene ulaznica su 400 dinara za sever/jug, bočni delovi istoka i zapada koštaju 800 dinara, dok se centralni delovi tribina mogu dobiti za 1.000 dinara. Lože koštaju 5.000 dinara.


Sudijska četvorka iz Ukrajine


fudbal - Pravdu u Humskoj deliće sudijska četvorka iz Ukrajine koju predvodi glavni sudija Sergej Bojko. Mahači su Aleksandar Andrejev i Aleksandar Jutjuk, dok će četvrti sudija biti Jevgenij Aranovski. Sudijski kontrolor je Vilijam Jang iz Škotske, odakle je i delegat Adam Finli.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP