Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI ZVEZDE S TEŠKIM NOGAMA POČELI ZIMSKE PRIPREME

Pobeže im Milica!

Autor: M. Zdravković | 09.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Nenad Lalatović, trener Crvene zvezde, postrojio je juče fudbalere pred početak priprema za nastavak sezone. Već na prvom treningu, održanom na atletskoj stazi stadiona „Rajko Mitić“, videlo se da su se Lalini puleni opustili tokom zimske pauze. Posebno interesantan bio je trenutak kada ih je, dok su istrčavali krugove, obilazila i u nekoliko navrata prešišala simpatična mlada atletičarka.

Održala im  atletski čas:  Milica Ristić  ispred fudbalera  Zvezde

Održala im atletski čas: Milica Ristić ispred fudbalera Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Njeno ime je Milica Ristić, ima 15 godina i prvakinja je Beograda na 2.000 metara. Članica je Atletskog kluba Crvena zvezda, a fotografija na kojoj joj crveno-beli fudbaleri gledaju u leđa izazvala je veliki broj komentara na društvenim mrežama. Mlada dugoprugašica kaže za „Alo!“ da nije znala da će tako brzo postati slavna.


Šef  brojao do 30!


Na prvom treningu crveno-belih pojavili su se: GOLMANI: Rajković, Kahriman, Manojlović, Trkulja. DEFANZIVCI: Petković, Pavićević, Luković*, Jovanović, Stojanović, Lazić, Cvetković*, Planić, Ðorđević, Anđelković*, Antić, Mbođ, M. Mijailović. VEZISTI: Avramovski, Kovačević, Ristić, Katai, Savićević, Bosančić, Grujić, Gavrić, Lazović, Stojanović*. NAPADAČI: Jović, Despotović, Parker*.
Zvezdicom (*) su obeležene novajlije

- Ja sam imala uobičajeni trening, trčala sam svojim tempom. Ispostavilo se da sam mnogo brža od njih, pa sam ih stalno obilazila i prestizala. Oni su, koliko sam shvatila, tek započeli pripreme, tako da je logično da su bili dosta sporiji od mene - pravda ih Milica.

Iznenadila se kada je ugledala fudbalere na stazi.
- Nisam očekivala da će i igrači Zvezde trčati pored nas atletičara. Volim fudbal i zabavno mi je u društvu fudbalera.
Kada sam bila klinka, dok sam trčala na stadionu Zemuna, upoznala sam golmana Stojkovića i Milijaša - otkriva Milica, inače odličan đak Osnovne škole „Kosta Abrašević“ iz Resnika.

Kako je počelo, ne bi bilo loše da im Milica održi još koji trening kako bi popravili formu i bili spremni za izazove u nastavku sezone.

LALATOVIĆ: Ne mogu da obećam 15 pobeda!


Fudbaleri Crvene zvezde će u prolećni deo sezone ući sa šest bodova zaostatka u odnosu na vodeći Partizan.
- Ne mogu da obećam da ćemo ostvariti 15 pobeda. Meni je važno da što pre kompletiramo tim, kao i da mi iz stručnog štaba sve to skockamo. Ići ćemo iz meča u meč, pa dokle stignemo - istakao je trener Nenad Lalatović, koji se nada da će uskoro moći da računa i na vezistu Donjeg Srema Radeta Krunića.
Narednih deset dana crveno-beli će trenirati u Beogradu, a potom se (18. januara) sele u Sloveniju, u dobro poznatu bazu Terme Čatež. Sledi kraći boravak u Beogradu, pre nego što se ode na drugi deo priprema, koji je planiran da bude odrađen u turskom letovalištu Antaliji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP