Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK PARTIZANA OTVORENO ZA ALO! POSLE NEFČIJA:

Podržavam „grobare”, i ja bih skandirao: UPRAVA NAPOLJE!

Autor: D. Ostojić | 23.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Uspeo je Partizan da se vrati iz ponora protiv azerbejdžanskog Nefčija (0:2, 17. minut) i trijumfom od 3:2 zadrži kakvu-takvu nadu za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope (revanš je sledećeg četvrtka u Bakuu).

Miran:  Dragan  Đurić

Miran: Dragan Đurić | Foto: Oliver Bunić

Međutim, interesantno je da su navijači crno-belih, pogotovo oni sa centralnih delova istočne i zapadne tribine, kod svakog primljenog, ali i postignutog gola skandirali: „Uprava napolje“!


Već u 17. minutu primetili smo da su četiri osobe napustile svečanu ložu. Mislili smo da je među njima bio i predsednik Dragan Đurić, kome je prevashodno skandiranje i upućeno, ali on to demantuje u razgovoru za „Alo!“.

- Nisam izašao, ne, ne... Mogli ste da vidite na snimku da sam ostao do kraja. Nema razloga, uvek ima nezadovoljnih - počinje hladnokrvno Đurić razgovor za naš list.

- Dotiču li vas uopšte uvrede i poruke sa tribina?
- Vidite, i ja bih vikao „uprava napolje“ kod 0:2 u 17. minutu. Pa šta da skandiraju? Bravo, bravo?! Brine me to što tako lako primamo golove, prvo protiv Ludogoreca, pa sada protiv ekipe iz Bakua. Ali time moraju da se pozabave stručni štab i treneri. Oni moraju da rade na tome.

Uzalud troše  energiju, Đurić ih  ne čuje: „Grobari“

Uzalud troše energiju, Đurić ih ne čuje: „Grobari“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Ali, „uprava napolje“ čulo se i kod sva tri gola Partizana i na kraju meča, posle pobede... Kako to komentarišete?
- Ponavljam, uvek ima nezadovoljnih...

- Mnogo redara se skupilo oko svečane lože posle drugog primljenog gola crno-belih. Da li je bilo pokušaja fizičkog obračuna?
- Ne! Sve je bilo normalno...

- Čini se da svaljujete krivicu samo na igrače. Da li mislite da su na terenu slabiji od svojih mogućnosti zato što nisu plaćeni na vreme?
- Za Partizan mora da se gine, a para će da bude. Isplatili smo deo pred Nefči, biće i ostatak uskoro, sredićemo to. Imamo rešenje... Radi se o medijskom linču Partizana. Javnost želi da se Partizan predstavi u nekom drugom svetlu. To nije u redu. Partizan prvi put posle sedam godina kasni sa isplatom zarada, jer ceo svet kasni. Ali ne obraćamo pažnju na to. Ponavljam, mi ćemo svoje obaveze izmiriti.

ĐURIĆ: „Igrači nisu štrajkovali”?!

- Plašite li se novog štrajka igrača zbog neisplaćenih plata?
- Igrači nisu štrajkovali! Da sam ja tog dana bio u Beogradu, ništa se ne bi desilo. Oni su samo imali radni sastanak, razgovarali su o problemima. Plan je bio da traje desetak minuta, ali je produžen na 45, pa je odlučeno da ne izlaze na teren. Zna se šta je štrajk. Najavi se sedam dana ranije, pa se izađe na ulicu, ispred zgrade, terena... Igrači su ljudi od krvi i mesa, žive su duše - objašnjava Đurić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP