Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODGOVOR ZVEZDE VUČIĆU:

Podržavamo privatizaciju

Autor: E. A. | 25.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

FK Crvena zvezda podržao je ideju o izmeni Zakona o sportu i drugih potrebnih zakona, kako bi se konačno omogućila privatizacija fudbalskih klubova.

Marakana

Marakana

Saopštenje crveno-belih, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu, usledilo je dva dana nakon što je premijer Aleksandar Vučić kritikovao čelnike najvećih klubova tvrdnjom da izbegavaju privatizaciju, koja je “jedino i pravično” rešenje.


- Jedan od četiri ključna modela za rešavanje finansijskih problema FK Crvena zvezda, koja su predstavljena u strategiji na minuloj Skupštini, jeste pronalaženje strateškog partnera, do kojeg je nemoguće doći bez izmene pojedinih zakona.
Smatramo da je postojeća zakonska forma u vidu Udruženja građana i doprinela da FK Crvena zvezda dođe u ovakvu finansijsku situaciju. Nije se znao vlasnik kluba i nedomaćinski se poslovalo. Svesni smo da su se davno promenile i društvene i privredne okolnosti, da novi zakonski okvir mora pratiti te nove okolnosti, i da se svi profesionalni klubovi moraju ponašati u skladu sa tržišnim uslovima.
Podržavamo napore Vlade Republike Srbije i Ministarstva sporta da uspešno privedu kraju započete aktivnosti za stvaranje zakonodavnog okvira u interesu sređivanja stanja u profesionalnom sportu, a samim tim i u našem klubu - navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 25.12.2014 09:18h

    A zar bi u Zvezdi mogli samostalno da odlucuju,normalno da podrzavaju ideje njihovog premijera i ja bi da mi toliko cini.Obrise dugove,obezbedi para koliko pozelim,kupim koga hocu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP