Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DOŠAO JE I TAJ DAN

Pogledate kako je Barselona
osramotila bivši Nejmarov klub!

Autor: Ekipa Alo! | 04.08.2013 - 10:29:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Barselone do vrha su napunili mrežu brazilskog Santosa u sklopu utakmice Joan Gamper Trofija. Katalonci su u debiju pod novim trenerom slavili s visokih 8:0, a po prvi su puta zajedno zaigrali Nejmar i Lionel Mesi.

Nejmar

Nejmar | Foto: FK Barselona

Bila je to sjajna predstava najbolje ekipe sveta koja se poigrala s bivšim klubom Brazilca Nejmara, i s četiri pogotka u oba poluvremena osvojila naslov pobednika.
Nejmar je utakmicu započeo na klupi za rezerve, ipak uoči samog početka je, očekivano, zaradio najglasnije ovacije Nou Kampa. Čini se da Mesi više nije najomiljeniji igrač katalonskog kluba.
Ipak, Argentincu to nije zasmetalo, pa je nakon svega osam minuta igre postigao pogodak za vođstvo Barselone. Četiri minuta kasnije Leonardo Basto je postigao pogodak u vlastitu mrežu za 2:0, da bi do kraja poluvremena Aleksis Sančez i Pedro rešili pitanje pobednika.
Odmah po izlasku iz svlačionice na travnjak je utrčao Nejmar što je izazvalo erupciju oduševljenja domaćih navijača. Jedan od njih se čak okuražio i utrčao na travnjak, i pokušao da dođe do brazilskog napadača. Na njegovu žalost pokušaj je bio neuspešan, jer ga je redarska služba oborila.

U prvih 20 minuta nastavka Cesk Fabregas je sa dva pogotka podigao prednost na 6:0, a za drugi mu je pogodak asistirao Nejmar. Do kraja susreta golove su dali još i Adriano i Žunior Dongou. Nejmar i Messi su svoju saradnju okončali u 62. minuti kada je Argentinac napustio utakmicu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP