Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VLADIMIR STOJKOVIĆ ĆE BITI POSLEDNJA PREPREKA HRVATIMA

Pola „Marakane” gruva kao dva puna stadiona!

Autor: M. Zdravković | 04.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Šanse za plasman na Mondijal za našu reprezentaciju gotovo i da ne postoje, a u goste na “Marakanu” u petak uveče stiže Hrvatska (20.45, RTS), koja traži pobedu i overu prolaza barem u baraž za Brazil 2014. godine.

Rivala  poštujemo, ali  ga se ne bojimo:  Vladimir  Stojković

Rivala poštujemo, ali ga se ne bojimo: Vladimir Stojković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naši igrači ne skrivaju optimizam, a golman Vladimir Stojković, koji će sigurno biti na vetrometini od strane napadača “kockastih” i koji će probati da zaustavi njihove najubojitije fudbalere, poručuje da se ne plaši rivala. Znamo i da naša publika Stojkoviću često zviždi, pa ga sigurno očekuje duplo teži posao i sa našima, ali i sa Hrvatima.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: AP

Toma danas u poseti Mihinim pulenima!

Koliko je predstojeća utakmica sa Hrvatima značajna za domaću javnost, svedoči i najavljena poseta predsednika Srbije Tomislava Nikolića taboru naše reprezentacije. Danas oko 13 časova predsednik države pojaviće se u Staroj Pazovi da poželi sreću našim reprezentativcima.

 

- Nebuloza je da Hrvati nemaju motiva za utakmicu sa nama. Ako tako pričaju, to im je samo izgovor da skinu sa leđa teret i epitet favorita. Kada istrče, učiniće sve da nas pobede, ali mi smo spremni na sve - tvrdi Stojke.


Golmanu Partizana ne smeta čak i ako stadion Zvezde ne bude ispunjen u petak uveče, što je čak i moguće, imajući u vidu da je publika odavno okrenula leđa “orlovima”.


- Na našu žalost, ova utakmica ne odlučuje ništa, jer su nam šanse za Brazil skoro nikakve. Svejedno, ako “Marakana” ne bude puna, biće makar približno tome. Kako god, i pola “Marakane” zvuči kao neka dva puna stadiona.
Stojković priznaje i da tenzija postoji kod nas, ali i kod njih.

- Čim nam dolaze Hrvati, to nije obična utakmica i tenzije mora da bude. Nije napeto kao nekad, kada smo čekali Francuze, Rumune i Portugalce, ali ljudi od nas očekuju pobedu i daćemo sve za nju - tvrdi Stojković.


Hrvati sigurno zaslužuju respekt, ali kod golmana “orlova” straha nema.
- Znamo ko je Modrić i koliko vredi Mandžukić. Poštujemo ih, ali se ni najmanje ne bojimo. Treba ih pobediti, a ako ne, pružićemo im ruku. Ali, očekujem da je i oni nama pruže ako ih budemo tukli - zaključuje Vladimir Stojković.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: AP

ĐOKOVIĆ: „Orlovi”, ostavite srce na terenu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković s nestrpljenjem očekuje fudbalski meč između Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2014. Novak neće moći da prisustvuje ovom duelu jer igra na US Openu, ali pruža podršku srpskim fudbalerima.
- Očekuje nas težak posao protiv Hrvata. Nismo u sjajnoj poziciji, ali moramo da se borimo dokle god postoji šansa. Od momaka samo očekujem da se bore za dres koji nose i ostave srce na terenu - poručio je Đoković iz Njujorka.
Zanimljivo, upravo je Đoković u maju poručio selektoru “orlova” Siniši Mihajlović da u nacionalni tim vrati veznog igrača Benfike Nemanju Matića. Selektor Srbije je uslišio ovaj apel, iako Novak tvrdi da je bio samo savetodavac.
- Siniša je selektor, on odlučuje. Nisam ja vratio Matića u tim, ja samo sugerišem, ali mi je drago što se vratio - zaključio je Novak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP