Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NENAD MILIJAŠ RASPIRUJE MAŠTU „DELIJA” I TRENERA

Polako, ljudi, još sam u Zvezdi!

Autor: M. Zdravković | 18.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Navijači i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović sigurno nikako ne bi voleli da Nenad Milijaš pređe u redove turske Manise, barem dok je u strašnoj seriji golova (tri komada u prva dva kola), koje je postigao iz slobodnih udaraca.

Da li se u subotu  oprostio od  „Marakane“:  Nenad Milijaš

Da li se u subotu oprostio od „Marakane“: Nenad Milijaš | Foto: Marko Metlaš

Iako je prema tvrdnjama turskih medija sve gotovo i iskusni vezista je, navodno, već potpisao ugovor sa tamošnjim klubom, u koji će se preseliti narednog vikenda posle gostovanja u Novom Sadu, Milijaš to odlučno negira. Valjda iz želje da ne urekne posao i poslednju mogućnost da uzme solidan novac, kapiten crveno-belih poručuje da u subotu uveče u trijumfu protiv Jagodine (3:0) možda i nije odigrao svoj poslednji meč na „Marakani“.


Navijači veruju da odlazi!

Da li i koliko navijači Crvene zvezde veruju u ostanak/odlazak kapitena sa „Marakane“, pokušali smo da proverimo juče anketom na našem sajtu „Alo.rs“. Posle nekoliko sati glasanja, došli smo do toga da čak 66 odsto navijača smatra da Nenad Milijaš sigurno odlazi u Manisu, dok u njegov ostanak u klubu veruje svega 34 odsto ispitanika.
 

- Tu sam još uvek. Ostajem na „Marakani“ do daljeg, a da li sam odigrao posledji meč u dresu Zvezde protiv Jagodine... Pa nisam baš siguran. Interesovanje iz Turske postoji, ponuda Manise je konkretna, ali još uvek ništa nismo zvanično potpisali. To je jedina istina za sada, sve drugo su nagađanja - jasan je Milijaš u razgovoru za ALO!SPRINT.

Sjajna forma i golovi oduševljavaju navijače, koji traže da kapiten ostane.
- Nijedan igrač nije iznad Zvezde. Za svakoga postoji zamena, pa i za mene, ako odem. Srećan sam što dajem golove, što pobeđujemo i što osvajamo trofeje, ali opet, nije sve ni u mojim rukama. Ima dosta faktora koji odlučuju o ostanku ili odlasku - tajnovito odgovara Milijaš.

Pre godinu dana je promašivao penale, a sada pogađa slobodnjake sa velike daljine. Veliki preokret u karijeri ga veoma raduje.
- Tako je to u fudbalu, čas si gore, čas si dole. Zaista sam bio van forme tada, desilo mi se i da protiv Černomoreca promašim penal posle 20 i nešto jedanaesteraca koje sam pogodio uzastopno. Posle se sve okrenulo, davao sam golove u drugom delu, osvojili smo titulu i forma se popravila. Srećan sam zbog toga - kaže on.

Za poboljšanje Nenadove forme zaslužan je i atletičar Dragutin Topić. Istina, ne može da ga nauči da izvodi slobodnjake, ali ga je fizički dobro spremio.
- Rad sa Topom mi je dosta pomogao. Dobio sam oštrinu i samopuzdanje i mogu da kažem da je Dragutin strašan stručnjak za pripremu sportista - otkriva recept za formu Nenad Milijaš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP