Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZORAN MILINKOVIĆ, TRENER PARTIZANA, UPOZORAVA:

Polako, nismo još prvaci!

Autor: D. Ostojić | 29.04.2015 - 18:30:00h | Komentara: 0

Šest kola je ostalo do kraja sezone u Superligi, a Partizanu je teoretski dovoljno i pet trijumfa da se okiti šampionskim lovorikama. Nakon 0:0 u derbiju sa Crvenom zvezdom, glavnim pratiocem, crno-belima će na megdan izaći Jagodina.

Napada „ćurane“: Andrija Živković

Napada „ćurane“: Andrija Živković | Foto: Marko Metlaš

S druge strane, „ćurani“ će danas od 18.30 (TV „Arena sport“) pokušati da se osvete lideru za nedavnu eliminaciju u polufinalu Kupa Srbije.


- Nema razloga za euforiju, još nismo osvojili titulu. Idemo utakmicu po utakmicu. Samo želim da moji momci nastave da ovako brane boje svog kluba, to je najvažnije. Jagodinu izuzetno cenim, uprkos lošim rezultatima te ekipe u poslednje vreme. Sve nas poziva na oprez, malo i naše psihofizičko stanje, to što je treća utakmica sa njima u kratkom vremenskom periodu. Mogu da vam pomrse račune kada se najmanje nadate - upozorio je Milinković.

Zoran Milinković

Zoran Milinković | Foto: Tanjug


Iskusni stručnjak je potom opisao stanje svoje ekipe posle 148. večitog derbija.
- Emotivno i fizički smo ispražnjeni, što je i normalno. Moglo je bolje u derbiju, možda je Partizan mogao i više na toj utakmici. Bili smo bliži trijumfu, ali nikada nije lako pobediti Zvezdu. Taj meč je sada za nama i jedino o Jagodini razmišljamo, i to kako da se što bolje pripremimo. Na raspored ne možemo da utičemo. Pokušaćemo da osvojimo tri boda i napravimo još jedan korak ka cilju, a to je titula - dodao je Milinković.

Partizan protiv Jagodine neće moći da računa na Nikolu Drinčića i Vladimira Volkova zbog suspenzije, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Milinkoviću.

„Svaka čast Mažiću, ali bio je penal za nas u derbiju“


Partizan se nakon utakmice sa Zvezdom žalio na suđenje Milorada Mažića zbog nedosuđenog penala za crno-bele.
- Mažića izuzetno cenim, pokazao je veliki kvalitet nekoliko godina unazad. Ne bih da zvuči kao alibi, treneri to ne mogu da komentarišu, ali mislim da je stručna javnost ocenila da je bio penal. Čuo sam i za izjave Volkova na Mažićev račun posle meča. Vlada nije nikog uvredio. Jednostavno, morate da razumete koliko emocija nosi derbi. Prosto, to je bilo spontano, verovatno pod utiskom meča - rekao je Milinković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP