Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VERMEZOVIĆ:

Polažemo maturu, nadam se odličnom uspehu

Autor: R. A. | 30.08.2012 - 15:29:00h | Komentara: 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Verrmezović rekao je da njegovi igrači moraju biti strpljivi u revanš-utakmici baraža za Ligu Evrope protiv norveškog Tromsa jer samo tako mogu da nadoknade minus iz prvog meča i plasiraju se u grupnu fazu.

"U četvrtak treba da ostvarimo nešto što bi neki ljudi rekli da je nemoguće, ali ja verujem u moj tim. Treba da budemo strpljivi i da ne srljamo. Ne vidim nijedan razlog za neki nemir, jer su svi igrači spremni i očekujem da pruže maksimum. Oni će dati koliko mogu i potruditi se da na jesen vidimo u Beogradu neki veliki evropski klub", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Veruje u prolaz

Veruje u prolaz | Foto: FoNet

 
Crno-beli su u prvoj utakmici u Norveškoj izgubili 3:2 pre nedelju dana, a Vermezović je rekao da će se tim potruditi da ne ponovi greške iz tog meča.

"Analizirali smo prvu utakmicu, videli gde smo grešili i trudićemo se da greške ne ponovimo, a ako ih bude da ih svedemo na najmanju moguću meru. Šteta je što nismo uradili više u Norveškoj, ali je i ovo aktivan rezultat. Očekujem totalno drugačiji meč nego tamo jer ćemo pobediti", rekao je trener crno-belih.

"Tromso je tvrda ekipa, možda će biti malo zatvoreniji nego u prvoj utakmici, ali imaćemo dosta prostora", dodao je Vermezović.

Trener Partizana je naveo da su svi igrači spremni za meč i dodao da će na mestu napadača utakmicu početi mladi Aleksandar Mitrović.

"(Štoper Miloš) Ostojić se oporavio od povrede i spreman je ali još ne znam da li će biti starter. Utakmicu će na mestu napadača početi Mitrović a u karantinu je i Mohamed Zabija kome ćemo pružiti još jednu šansu", rekao je Vermezović.

Zabija je bio u sukobu sa upravom kluba jer nije poštovao obaveze. Desni bek Nikola Aksentijević igraće poslednju utakmicu u dresu Partizana pošto odlazi u holandski Vitese, a trener Partizana misli da igraču to neće smetati na terenu.

"To što mu je poslednja utakmica u Partizanu može biti motiv ili kontra, ali obzirom da je Aksentijević poslednjih 10 dana bio u nedoumici šta će i kako će, ne vidim nijedan razlog da bude nervozan sada kada je rešio svoja životna pitanja", rekao je Vermezović.

Utakmica se igra od 20.45 na stadionu Partizana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP