Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ĆIRIĆ ZA ALO! O SVAĐI BABOVIĆA I ŠKULETIĆA:

Pomirili se uz zagrljaj!

Autor: P. Milovanović | 29.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Prijateljski okršaj Partizana i Ciriha (2:2) u turskom Beleku zamalo se pretvorio u pravi haos, jer su se na poluvremenu žestoko posvađali povratnik Stefan Babović i najbolji strelac Petar Škuletić.

Petar Škuletić i Stefan Babović

Petar Škuletić i Stefan Babović

Pale su teške reči, zamalo je izbila tuča koju su sprečili njihovi saigrači, a pomenuti incident je očekivano bio tema dema. S pravom su mnogi pomislili da će uslediti rasulo u crno-beloj kući, ali sportski direktor Dragan Ćirić, koji se nalazi na licu mesta, poručuje za “Alo!” da su “vruće glave” ohlađene i da je atmosfera u ekipi odlična.


- Ne treba dizati tenziju oko svađe Babovića i Škuletića, sukobi na pripremama su najnormalnija stvar. Njih dvojica su pre svega drugari, to su dobri i fini momci, zagrlili su se i pomirli posle meča. Sve je to iza njih - bile su prve Ćirićeve reči.
Bivši as Partizana koji je krajem prošle godine stigao u klub kao veliko pojačanje, zaduživši funkciju sportskog direktora, ukratko je objasnio šta je prouzrokovalo sukob dvojice iskusnih prvotimaca.

- Svi žele da daju sve od sebe i ponekad se dogodi ovako nešto. Ponavljam, nije to ništa nesvakidašnje, pogotovo u ovoj fazi priprema. Nema između njih nikakvih problema - uverava Ćirić.

Trener Marko Nikolić je posle incidenta poručio da će po povratku u Beograd videti ko će otići iz Partizana, a ko ostati. Ćirić s druge strane nema dilemu da Babović i Škuletić mogu zajedno da brane crno-bele boje u nastavku prvenstva.
- Zaboravili su šta je bilo i krenuli dalje, u pitanju su pravi provesionalnci. Ponavljam, atmosfera u ekipi je fantastična, a posebno me raduje što je ekipa posle dva brza primljena gola protiv Ciriha, uspela da se konsoliduje, izjednači i u potpunosti vrati u meč. Video sam da Partizan ima ogroman potencijal i koliko dobro može da igra - zaključio je Dragan Ćirić.

Ćirić: Samo nam je titula u glavi!

- Predstoji nam drugi deo koji će biti izuzetno težak. Činjenica je da je sve otvoreno i da moramo da se borimo. Ali, ne pomišljamo ništa drugo osim da osvojimo titulu, samo to nam je svima u glavi - optimista je Ćira.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP