Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MITROVIĆ BESNEO I NA PRIJATELJSKOM MEČU U TURSKOJ

PONOVO PUK‘O!

Autor: M. Zdravković | 02.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Teško da će se mladi napadač Partizana Aleksandar Mitrović (18) dozvati pameti u dogledno vreme, pošto je juče ponovo imao “žutu minutu”, ovog puta na prijateljskom meču sa Admirom (1:1) na pripremama u Turskoj.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Igrao se 78. minut prijateljskog duela kada je “crno-beli Baloteli” najpre pokušao da udari bez lopte jednog fudbalera austrijskog tima, a samo koji sekund kasnije je ušao i u nepotrebnu verbalnu raspravu sa trenerom Admire Didijem Kubauerom.


Na sreću Mitrovića, glavni sudija meča ga nije video “u akciji”, a da jeste, sigurno bi ga isterao sa terena, bez obzira na to što se radilo o običnom prijateljskom meču.

Takođe, ovaj gaf napadača Partizana dolazi samo dva dana posle zahteva trenera Vladimira Vermezovića da olindra svoju “čirokanu”, koju je šetao tokom prošle nedelje. Vaspitna mera trenera crno-belih kao da je još više razbesnela podivljalog Mitrovića, kome, evidentno, ni profesionalna pomoć psihologa, koga je klub angažovao da radi sa njim krajem jesenje polusezone, nije pomogla.

Pitanje je samo dokle će u Humskoj trpeti njegove nestašluke, zbog kojih su crno-beli ispaštali na nekoliko utakmica posebno u Ligi Evrope, kada je Mitrović isterivan sa terena zbog nediscipline i nestašluka.

Lazar Marković

Lazar Marković | Foto: Marko Metlaš

I Lazar igrao u remiju s Admirom!


Posle tri vezana poraza i jednog trijumfa, crno-beli su juče remizirali sa bečkom Admirom - 1:1 (1:0). Poveli su pogotkom Miloša Jojića u 44. minutu, da bi konačan rezultat postavio Patrik Ježek iz jedanaesterca u 54. minutu. Pomenimo i da je prve minute za Partizan na zimskim pripremama odigrao i oporavljeni Lazar Marković, koji je ušao u igru u 74. minutu.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 02.02.2013 14:11h

    Koja hajka na ovog mloadog coveka. Koga briga za njegovu frizuru pa toliko smeta svima. Mlad je covek neka fura svoj stil kako se njemu svidja! Samo nek bude dobar coveki, fudbaler! A polazim od sebe niko te nece dirati ako si miran! Tako i Mitar i on je od krvi imesa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP