Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRAJ PRELAZNOG ROKA U SRBIJI, CRNO BELI

Popović je Zvezdino najveće pojačanje

Autor: V.N. i D.O. | 15.02.2015 - 13:50:00h | Komentara: 2

Jedino zvučno pojačanje na "Marakani" bio je kapiten Aleksandar Luković, koji se povredio, ali su komšije rasprodajom učinile da trka za titulom bude daleko interesantnija.

Zoran Popović

Zoran Popović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Prelazni rok u Srbiji je završen. Zvezda je ponovo nagomilala igrače sumnjivog kvaliteta (čast Aleksandru Lukoviću, koji se u međuvremenu povredio), a Partizan rasprodavao. Kome će se ova pijaca isplatiti početkom leta, kada se bude kupio kajmak - vreme će pokazati, ali se stiče utisak da su crveno-beli po kvalitetu sada mnogo bliži Partizanu, koji je ostao bez vrhuške napada.
Moglo bi se reći da je Zoran Popović, novi predsednik jesenjeg šampiona (šest bodova prednosti), sa svojom ekipom i “biznis logikom” više uradio za rivala nego Terzić i čelnici crveno-belih.

Škuletić 4 godine i 8 meseci i Lazović 10 godina i 2 meseca

Škuletić i Lazović napustili klub

 
Udarne igle, Danko Lazović i Petar Škuletić nisu više u Humskoj, a zajedno su ove sezone postigli 23 od 38 golova Partizana. Sa Danilom Pantićem se klub faktički razišao, zamenik kapitena Voja Stanković je u Bakuu, a Vulićević se još nije oporavio... Optimizam ne napušta Marka Nikolića, bar tako tvrdi, iako kipti od besa što je ostao maltene bez pola tima samo sedam dana pre nego što se “bubamara” ponovo zakotrlja terenima naše Superlige.

Ne da na simbole srpskog  fudbala: Tumbaković

Ljubiša Tumbaković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Kada je u pitanju sportski sektor crno-belih, Ljubiša Tumbaković, se izgleda pomirio sa sudbinom.
- Skauting je ozbiljna stvar i on traje od nekoliko meseci do godinu dana, zbog čega mislim da je neozbiljno i amaterski dovoditi igrače bez gledanja. Angažovanje preko diskova takođe bi bilo neprofesionalno, i to ne dolazi u obzir, pa mislim da treba da se oslonimo na svoje snage - pomenu potpredsednik Ljubiša Tumbaković amaterizam, a pre nekoliko dana Milorad Vučelić, drugi potpredsednik, ponosno je pričao “kako Partizan tek sada radi profesionalno”...

Trlja ruke: Zvezdan Terzić

Trlja ruke: Zvezdan Terzić | Foto: Marko Metlaš

 
Popović, Vazura, Vučelić, Tumba i ostatak novog UO Partizana kupili su vreme do maja. Neće biti kao do sada: nemiri u klubu praćeni štrajkovima pa čak i pokušajem bešenja (!), plate će biti redovnije, biće i za sapun i šampon... A da li će biti rezultata? Navijači samo to priznaju, videćemo dokle će dogurati Đurini naslednici!
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 16.02.2015 09:28h

    Pred stadion,a ne na stadion.Ko je njemu dozvolio da ovo radi.Odmah ga spreciti,on je Partizanu podmetnut da za Zvezdu i njene celnike unisti Partizan.

  • kondor 009 Vreme: 17.02.2015 00:49h

    Partizan je bez ova dva fudbalera slabiji za 30% ali je jos uvek jaci od Zvezde . Partizan ima dosta mladih i talentovanih fudbalera koji traze afirmaciju u crno belom dresu i sa ovim starijim i iskusnim fudbalerima moze da osvoji titulu . To je skup iskustva i mladosti i ako ne mogu da sacuvaju sest bodova prednosti , onda i ne trebaju biti prvaci . Nece ni Zvezda pobediti sve utakmice u drugom delu negdje ce i ona da natrci na minu . Vreme ce pokazati ko je jaci , ali titula ni jednima ni drugima ne znaci mnogo , jedina radi prestiza u ovoj nasoj jako slaboj ligi . Sto se tice kvalifikacija za lige Evrope tu nemaju sanse ni jedni ni drugi .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP