Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ABUBAKAR OUMARU

Posećujem Marka, jedva čekam da mu vidim ćerkicu!

Autor: M. Grujić | 08.04.2013 - 23:31:00h | Komentara: 1

Napadač Vojvodine Abubakar Oumaru (26) trnovitim putem je koračao po terenima Superlige da bi došao do statusa jednog od najboljih golgetera srpskog šampionata.

Oumaru Abubakar

Oumaru Abubakar | Foto: A. Dimitrijević

Kada mu na početku karijere u Srbiji kao fudbaleru Crvene zvezde nije išlo, uvek je mogao da računa na podršku njegovog agenta Marka Miškovića. Iz tog razloga, njega sada doživljava kao člana porodice i zato mu je posvetio vodeći gol protiv Partizana u pobedi „lala“ od 2:1.


- Pre utakmice sa Partizanom sam bio u njegovoj kući i posetio ga, pričali smo malo. Posle sam odlučio da, u slučaju da dam gol Partizanu, taj pogodak posvetim baš Marku. On i još jedan fudbalski agent, Darko Šušnjar, mnogo su mi pomogli. Kada je bilo teško, uvek su bili tu za mene, a biću i ja za njih. Oni su mi kao porodica, a prema ljudima koji vas vole treba da ste uvek iskreni i da budete sa njima i u lošem i u dobrom - kaže Oumaru za „Alo!“.

Podsetimo, Marko Mišković je pre nekoliko dana napustio Centralni zatvor i trenutno je u kućnom pritvoru sa električnim odašiljačem na nozi.
Kamerunac je otkrio da će ponovo ići u posetu Miškoviću, ali razlog posete nije fudbalske prirode.

- Otići ću u posetu i prvi put videti njegovu ćerkicu Antoninu. Neću otići praznih ruku, odneću neki poklon - rekao je nasmejani Oumaru.

Napadač Vojvodine počeo je i da razmišlja o odlasku iz Srbije, u kojoj je od 2009. godine.

Marko Mišković je trenutno u kućnom pritvoru

Marko Mišković je trenutno u kućnom pritvoru | Foto: M. Cvetković

- Mislim da je došlo vreme da odem, ali želim da odem sa trofejom i nadam se da ćemo uzeti Kup. Odlazak u Zvezdu i Partizan mi nisu opcije jer su svi u Vojvodini oduvek bili dobri prema meni i ne bih želeo da pojačam rivalski klub, zato me interesuje samo Evropa - otkrio je Kamerunac, koji veruje da Vojvodina ima snage da se uključi u borbu za titulu.


- Mi i dalje verujemo, sve je moguće. Sedam bodova nije mnogo, u poslednjem kolu nas čeka još i utakmica sa Zvezdom. Prvo ćemo da pojurimo drugo mesto, a onda, ko zna - poručio je za kraj Oumaru.

Butorović: Vojvodina za mnoge ne postoji!

Pobeda Vojvodine nad Partizanom učinila je šampionsku trku ponovo otvorenom, a kada smo pozvali predsednika „lala“ Ratka Butorovića da ga pitamo zašto niko ne vidi novosadski klub u borbi za titulu, imao je spreman odgovor.

Ratko Butorović: „Dajte nekome da nas usvoji“

Ratko Butorović: „Dajte nekome da nas usvoji“ | Foto: Miloš Cvetković

- Mi ne postojimo za mnoge. O nama niko ne vodi računa, mi nemamo mamu i tatu, podršku države kao večiti rivali. Dajte nekome da nas usvoji, možemo i mi da pobeđujemo, ne znam šta više treba da se desi da se primeti da je FK Vojvodina ubedljivo najorganizovaniji klub u regionu - rekao je Butorović i nastavio u istom ritmu.


- Kada se sredi stanje u srpskom fudbalu i kada budemo imali terene na kojima može da se igra fudbal i kada suđenje za sve bude isto, onda će i trka za titulu biti mnogo zanimljivija - smatra predsednik Vojvodine.
Butorović se posebno zahvalio rukovodstvu i stručnom štabu Partizana na gostoprimstvu.


- Vermezović i Smiljanić su posle utakmice, u izuzetno teškom trenutku za njih, došli u svlačionicu i čestitali na pobedi, to je sjajan gest i tako svuda treba da bude. Pre utakmice su me zvali predsednik Đurić i Tumbaković da pitaju da li dolazim, da sednemo i popričamo. Voleo bih da ova utakmica bude prekretnica u oporavku srpskog fudbala. Želim i da čestitam sudiji Mažiću, koji je pokazao da će sigurno suditi na Mondijalu - zaključio je Butorović.

Poslednji komentari
  • MIODRAG Vreme: 09.04.2013 02:35h

    Kada bi Vojvodina kojim slucajem osvojila prvenstvo Srbije,gospodina Ratka bi optuzili za separatizam,da hoce Vojvodinu da odvoji.....!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP