Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IN MEMORIAM

Poslednji naklon za Vujketa!

Autor: Ekipa Alo! | 30.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Veliki Vujadin Boškov u sredu će biti ispraćen na večni počinak. Ceremonija sahrane jednog od najvećih svetskih trenera biće upriličena u 14 časova u njegovom rodnom selu Begeču, pokraj Novog Sada, a prethodno će u fudbalskom centru Vojvodine, koji nosi njegovo ime, biti održana i komemorativna sednica.

IN MEMORIAM Vujadin Boškov (1931-2014)

IN MEMORIAM Vujadin Boškov (1931-2014)

Takođe, kovčeg poznatog trenera biće prekriven crveno-belom zastavom u bojama FK Vojvodine, dok će ga na onaj svet ispratiti tamburaši, koji će po specijalnoj želji njegove supruge Jelene, odsvirati pesme koje je najviše voleo „Tiho noći...“ i „Kad sam bio mlađan lovac ja“.


I u utorak su mnogi fudbaleri, klubovi, kao i mediji iz celog sveta slali izraze saučešća porodici Vujadina Boškova. Nekadašnji selektor Siniša Mihajlovič je doputovao utorak iz Italije kako bi prisustvovao sahrani jednog od najvećih učitelja.
Legendarni Dejan Savićević takođe žali zbog smrti Vujketa.

- Bio je, pre svega, veliki čovek, a isto tako je bio i maestralan trener. Znao je sve o fudbalu. Pored Miljana Miljanića, sigurno je najveći stručnjak sa prostora bivše Jugoslavije. Žao mi je što više nije među nama, nedostajaće svim bivšim fudbalerima koji su prošli kroz njegove ruke i svim prijateljima, jer je imao neverovatnu harizmu - izjavio je Genije za crnogorske medije.
Takođe, i UEFA je ispoštovala Vujadina Boškova, pa je susret Bajern - Real u Ligi šampiona u utorak uveče počeo minutom ćutanja u čast njega i Tita Viljanove.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP