Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MANČESTER U DERBIJU 5. KOLA LŠ DOČEKUJE BAJERN

Poslednji voz za Siti

Autor: P. Milovanović | 25.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Biti il’ ne biti za Mančester siti! Šampion Engleske muku muči u Ligi šampiona, „građani“ ne mogu da se sastave, imaju samo dva boda, zbog čega su došli u situaciju da večeras (Arena sport 20.45) u petom kolu elitnog takmičenja na svom „Itihadu“ moraju da se čupaju, ni manje ni više, nego protiv strašnog Bajerna.

| Foto: Profimedia

Mašinerija iz Minhena već je obezbedila prvo mesto u grupi E, dok je timu našeg Aleksandra Kolarova i Matije Nastasića ovo poslednji voz! Samo dva trijumfa u preostala dva kola grupnog takmičenja mu garantuju da će prezimiti u Evropi.


Menadžer Sitija Manuel Pelegrini ne krije da je šokantan poraz u prethodnom kolu od CSKA usred Engleske (1:2) praktično „ubio“ nadu Mančesteru da može do nokaut faze, ali ne gubi nadu da njegovi ratnici mogu da budu pravi onda kada je to najteže.

- Moj pritisak da se plasiramo u osminu finala je važniji možda i od pritiska vlasnika kluba. Naravno, mislim da moramo da odemo među najboljih 16, nema izgovora. Svesni smo da u preostala dva meča, protiv Bajerna i Rome moramo da upišemo dve pobede - preneli su britanski mediji Pelegrinijeve reči.

Pelegrini

Pelegrini | Foto: Profimedia

Samir Nasri, pokretačka snaga Sitija u odsustvu povređenog Davida Silve, smatra da njegov tim nema šta da izgubi, s obzirom na to da je sam sebi zapržio čorbu u dosadašnjem toku LŠ.


- Imamo sreće što smo i dalje u igri za plasman u osminu finala, jer dva kola pre kraja imamo samo dva osvojena boda. U normalnim situacijama dosad bismo već ispali. Sada je naša šansa, moramo da je iskoristimo. Nema popravnog, protiv Bajerna i Rome moramo da pobedimo - jasan je Francuz.
Sa njim se složio i Džejms Milner.

- Imamo dva meča, dobijemo oba i prošli smo dalje. Siguran sam da to možemo - optimista je Englez.

Činjenica je da je u grupi E sve otvoreno, kada je u pitanju drugo mesto koje garantuje miran evropski san. Bajern je prvi sa 12 bodova, Roma i CSKA imaju po četiri, dok je Siti osvojio samo dva boda i neočekivano se nalazi na poslednjem mestu.

Mažić i Ronaldo „oči u oči“!

Novo priznanje za Srbina! Milorad Mažić, naš najbolji arbitar, biće glavni sudija na meču Bazel - Real u okviru petog kola B grupe Lige šampiona. Mažić, kojem će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, deliće tako po drugi put pravdu najboljem igraču sveta Kristijanu Ronaldu. Podsetimo, Mažić je sudio dva meča na Mondijalu u Brazilu, a jedan od njih bio je dvoboj Portugala i Nemačke, kada su “švabe” deklasirale Ronalda i družinu rezultatom 4:0.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP