Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BARSELONA SA PRVIM TRENEROM GOSTUJE U PARIZU

Povratak Tita!

Autor: M. Zdravković | 02.04.2013 - 08:11:00h | Komentara: 0

Veče derbija u Ligi šampiona obeležiće dva strašna duela koji se igraju u Parizu i Minhenu. PSŽ na „Parku prinčeva“ dočekuje Barselonu (20.45, Arena 1), a meč će obeležiti povratak prvog trenera Katalonaca Tita Viljanove, koji se oporavio posle operacije tumora pljuvačne žlezde!

U centru  pažnje:  Tito  Viljanova

U centru pažnje: Tito Viljanova

Dakle, sjajni stručnjak je već pobedio u najvažnijoj utakmici, koja se igrala čak dva meseca, a svakako da mu je svaki sledeći trijumf na klupi Barselone još draži. Viljanovu je, tokom desetonedeljne pauze, menjao Đordi Rura, koji je zabeležio dva poraza od velikog rivala Reala i eliminaciju iz Kupa kralja, a ostaće upamćeno i to da je Tito jedno vreme vodio treninge Barselone preko “skajpa” i to iz Njujorka, gde je bio na rehabilitaciji.

Pretnja  Barseloni:  Ibrahimović  i Bekam

Pretnja Barseloni: Ibrahimović i Bekam | Foto: Reuters


- Bitno je da je trener ponovo sa nama. Srećni smo što se oporavio, a njegovo znanje i iskustvo biće nam značajni za veliki okršaj sa Parižanima. Nismo im dozvolili da nas ometu, nismo razmišljali o njima, a večeras ćemo im pokazati Barsinu snagu - izjavio je optimistički Rura, koji je u subotu protiv Selte (2:2) poslednji put samostalno vodio tim.

Skupi tim Parižana je, s druge strane, spreman za rat, a imena Ibrahimovića, Bekama, Lavecija, Pastorea i ostalih skupih zvezda ulivaju respekt svakom rivalu, pa i Barseloni.

- Hoćemo da se borimo s njima, pa šta uradimo. Pitaju me da li se plašim moćne Barse, sjajnog Lea Mesija? Naravno da ne. Ne plašim se, jer imam tim koji može da pobedi - poručuje trener “svetaca” Karlo Ančeloti.

Plaši ga  poslednja  Bajernova  „devetka“:  Bufon

Plaši ga poslednja Bajernova „devetka“: Bufon | Foto: Reuters

Bufon i “dama” cvikaju od Bavaraca!


Još jedan sjajan duel igra se i u Minhenu između Bajerna i Juventusa (20.45, Arena 3). I tamo će plesati milioni na terenu, ekipe sa nekoliko sjajnih pojedinaca, a Bajern je sigurno u prednosti, pogotovo posle genijelne pobede od 9:2 protiv Hamburga. Ta informacija se sigurno nije svidela golmanu “stare dame” Đanluiđiju Bufonu, koji verovatno moli boga da se Bavarci opet ne raspucaju i ozbiljno naude njemu i saigračima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP