Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

INTERVJU

Praviću specijalitete za suprugu i decu

Autor: P. Milovanović | 06.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je krajem decembra putem „tvitera“ podelio s navijačima Čelsija da obožava da kuva, pa zato ne treba da čudi što će tokom Božića dobar deo vremena provesti ispred šporeta družeći se s varjačom, šerpom i loncima. Momak rođen u Sremskoj Mitrovici 1984. godine kom je više nego zasluženo pripala „Zlatna lopta“ FS Srbije za 2012, specijalno za „Alo!“ je otkrio kako će izgledati jedan od najvećih hrišćanskih praznika u domu Ivanovića u Londonu.

Branislav Ivanović

Branislav Ivanović | Foto: M. Metlaš

- Prethodnih godina sam igrao mečeve za Božić, pa nisam imao toliko vremena da budem uz porodicu, ali je ovoga puta, na svu sreću, drugačije. Moći ću da uživam sa suprugom, sinom i ćerkicama i presrećan sam zbog toga. Božić ćemo obeležiti kao što dolikuje, po srpskim običajima, jer je uz Uskrs ovo jedan od najvećih hrišćanskih praznika - počinje priču Ivanović.


Nedavno ste obelodanili da osim fudbalskih posedujete i kulinarske kvalitete. Čime planirate da obradujete suprugu i decu kada je klopa u pitanju?
- Ne znam kako su preneli britanski i srpski mediji, rekao sam da volim kuvam, mada nisam baš neki majstor, više volim jedem. Takođe, ne volim da pevam i igram, ali kad već moram, nije mi problem.

Sve ste nam rekli, samo nam niste dali odgovor šta ćete spremiti za večeru?
- Kao i uvek, za Božić će biti srpske hrane, a glavno jelo će biti neki od mojih specijaliteta, ne znam tačno za šta ću se opredeliti, neka to bude tajna. Volim uvek nešto novo da spremam i da tako iznenadim suprugu i decu.

Šta će se vrteti na TV-u?
- Imam total TV, tako da ćemo gledati neki od naših kanala.

„Ne želim da mi sin Stefan po svaku cenu postane fudbaler“: Branislav Ivanović

„Ne želim da mi sin Stefan po svaku cenu postane fudbaler“: Branislav Ivanović

Da li će Božić Bata skoknuti do Londona kako bi ubacio u čizmu poklon za decu?
- Deca uvek imaju želje, obožavaju igračke, a trenutno su im omiljenje nindža kornjače, tako da će se za njih naći mesto pod jelkom i u čizmi.


Koji je najsrećniji, a koji najtužniji trenutak u 2012. godini na poslovnom planu?
- Dobijanje „Zlatne lopte“, osvajanje Lige šampiona i FA Kupa su tri različite stvari, ali meni su sve tri na prvom mestu. S druge strane, poraz od Korintijansa u finalu svetskog klupskog prvenstva je bez dileme najtužniji momenat.

Stefan Ivanović

Stefan Ivanović

Kako napreduje fudbalska karijera malog Stefana (4,5)? Ostaće upamćen onaj njegov gol od prošle godine kada je na poluvremenu pretrčao pola terena i zatresao mrežu na opšte oduševljenje prisutnih na „Stamford bridžu“?
- Ne opterećujem se stvarno time. Doduše, zaista je bilo simpatično ono što je uradio sredinom 2011. godine, ali supruga i ja ne stavljamo akcenat na to. Najvažnije je da su nam deca živa i zdrava - završio je priču Ivanović, koji uz naslednika Stefana ima dvogodišnje bliznakinje Anu i Andreu.


Bane je na kraju iskoristio priliku da svim čitaocima „Alo!“ čestita Božić i poželi sve najbolje u 2013. godini.

Čestitka

Čestitka

Ivanović: Meč s Hrvatima biti il’ ne biti!
Kada su reprezentativne obaveze u pitanju, kapiten Ivanović će prvi pravi ispit imati 22. marta, kada Srbija gostuje Hrvatskoj na „Maksimiru“. U slučaju pobede, „orlovi“ bi se u potpunosti uključili u trku za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu, dok bi u suprotnom rekli zbogom Mondijalu.
- Meč s Hrvatima će biti specifičan, bez obzira na rezultat, formu, pogled na tabelu, to je meč koji nosi nešto posebno. Možemo mnogo da dobijemo, ali i mnogo da izgubimo. Najvažnije je da u Zagrebu budemo rasterećeni, da budemo u dobroj formi i da nas zaobiđu povrede. Daćemo sve od sebe da budemo što uspešniji na reprezentativnom planu kako bi 2013. bila godina fudbala - konstatovao je Ivanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP