Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILAN JOVANOVIĆ NEĆE POTPISATI ZA ZVEZDU

Preči mu kineski milioni od „Marakane“!

Autor: M. Zdravković | 21.07.2013 - 22:35:00h | Komentara: 4

Zvezda je imala lepu želju da angažuje Milana Jovanovića (32), čime bi tim Slaviše Stojanovića dobio izuzetno pojačanje za narednu sezonu, ali je popularnom Lanetu, koji je od maja slobodan agent, izgleda, inostranstvo mnogo draža opcija u ovom trenutku.

Minimalne su šanse da se vratim u srpski i fudbal: Milan Jovanović

Minimalne su šanse da se vratim u srpski i fudbal: Milan Jovanović | Foto: Reuters

Konkretno, draži su mu kineski milioni koje mu nudi Šandong, klub koji sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić, čovek pod čijom je komandom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. Jovanović prosto eksplodirao.


- Minimalne su šanse da se vratim u srpski fudbal - istakao je Jovanović.
- U Zvezdu je trebalo da dođem kada sam imao 21 godinu, to je bio odličan trenutak... Razgovarao sam sa Draganom Džajićem, pričali smo prijateljski i čast mi je što me takva legenda želi u svom klubu, ali se ništa nismo dogovorili niti smo potpisali ugovor - otkrio je Lane.

Sarađivaće i u Kini: Antić i Jovanović

Sarađivaće i u Kini: Antić i Jovanović | Foto: AP


Tako je ponuda Zvezde, izgleda stavljena ad akta, bar do neke druge prilike. Trenutno je u Lanetovoj karijeri aktuelno koketiranje sa Šandongom.
Taj kineski klub je, naime, spreman da mu ponudi 900.000 evra po sezoni, a kako bi ugovor bio potpisan na dve godine, Jovanović bi iz najmnogoljudnije zemlje na svetu mogao da se vrati poprilično punih džepova.
To, ipak, u ovom trenutku nije slučaj sa Zvezdom, koja bi baš morala da se napne, kako bi mu obezbedila i 300.000 evra za godinu dana, što je maksimum na „Marakani“, ali je i premalo za igrača Lanetovih kvaliteta, ako imamo u vidu i Jovanovićeve godine i činjenicu da bi još mogao da igra na sasvim solidnom nivou.

Zato će Lane morati da odbije prijateljski poziv Dragana Džajića i neće propustiti priliku da u smiraj karijere zaradi još koji evro na dalekom istoku čime bi dodatno obezbedio budućnost svoje porodice.

I „Firma” bi ga zamrzela da je prešao u Zvezdu!


Da je Milan Jovanović prihvatio poziv Zvezde, morao bi da se suoči i sa gnevom navijača Vojvodine, popularnom „Firmom“, koja podržava klupsku politiku pokojnog predsednika Ratka Butorovića da nekadašnji ili sadašnji igrači ne treba da nose dres beogradskih večitih rivala.
Konkretno, „Firma“ je pre nekoliko godina, kada je Lane imao zdravstvenih problema u dresu Standarda, na svom severu istakla transparent podrške: „Naš brat Jovanović Lane izdržaće najteže dane“, sa željama za brzo ozdravljenje. Takođe, Lane Jovanović je u Srbiji stanovnik Novog Sada, a letos je održavao formu trenirajući sa ekipom Vojvodine...

Poslednji komentari
  • Djemba Djemba Vreme: 22.07.2013 15:45h

    Sram te bre bilo, preci ti kineski milioni od zvezde. Videces sta je zvezdas. Pantela ima da da 3 miliona da bi bre igrao za zvezdu - covece, mislim!

  • Djemba Djemba Vreme: 22.07.2013 15:46h

    Sram te bre bilo, Pantela ce da igra i da plati za to!!!

  • Kalabic Vreme: 22.07.2013 18:29h

    Kakav je to naslov?Bas kao da ima neku obavezu prema Zvezdi.Pa,naravno da su mu preci milioni,nego igranje za dz.I jos u drzavi gde ce nastaviti da zivi jednog dana postane omrazen kod navijaca Vojvodine i Partizana.

  • brajko Vreme: 22.07.2013 21:13h

    milana znam licno,imao je veliku zelju da dodje ali nije hteo zbog mafijaske pudle...nikakve pare nisu u pitanju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP