Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DERBI

Premijer liga: Ludi remi Liverpula i Arsenala

Autor: Novosti | 21.12.2014 - 19:33:00h | Komentara: 0

Meč na “Enfildu” bio je produžen devet minuta zbog povrede glave Martina Škrtela, koji je u petom minutu nadoknade, postigao gol za 2:2.

Liverpul - Arsenal

Liverpul - Arsenal / Foto: Profimedia

Da ne beše glave Martina Škrtela... Povreda defanzivca Liverpula donela je produžetak od čak devet minuta, a upravo glava koja je bila oblivena krvlju donela je veliku radost fudbalerima i navijačima Liverpula u petom minutu nadoknade.
Tada je Slovak ostao zaboravljen u srcu šesnaesterca Arsenala, Lalana je poslao idealan centaršut i Brendan Rodžers je mogao da odahne. Sačuvao je posao, bar još neko vreme...
Do trenutka odluke Liverpul je kao i protiv Mančester junajteda nedelju dana ranije diktirao tempo, stvarao šanse, ali je odbrana uspela da prokocka sve solidno urađeno na protivničkoj polovini. Od prvog minuta na terenu se našao Lazar Marković (zamenio ga Borini u 74. minutu, isključen u 90) i tokom prvog poluvremena je u nekoliko navrata bio nadomak premijerligaškog prvenca. Ono što nije pošlo njemu za nogom jeste Kutinju na isteku 45.

Liverpul - Arsenal

minuta, kada je posle preciznog šuta stativa bila saveznik mladog Portugalca.
A onda kada su se domaći već spremali da zadovoljno trljaju ruke u svlačionici nesmotren faul na ivici šesnaesterca, centaršut i spretna reakcija Debišija za 1:1. Za muk na stadionu i uvod u probleme. Agoniju "redsa" produbio je Žiru golom u 64. minutu na asistenciju Kazorle.
Od tog trenutka domaći su krenuli na sve ili ništa i deveti izvedeni korner je doneo izjednačenje i novu nadu da će Liverpul konačno krenuti sa mrtve tačke. U popodnevnom meču, derbiju severa Engleske, Sanderlend je u Njukaslu upisao četvrti uzastopni trijumf, golom Džonsona u 90. minutu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP