Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIŠLIJE DOMAĆINI PARTIZANU

Prepun „Čair“ čeka crno-bele!

Autor: B. J. - M. Z. | 03.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Spektakl na jugu Srbije! Posle dugo godina, u Niš na megdan sa Radničkim stiže srpski šampion Partizan (13.30, TV „Arena“), koga će dočekati čak 11.000 gledalaca na umivenom niškom „Čairu“.

„Meraklije“ se nadaju  da će se opet radovati golu kao protiv Zvezde

„Meraklije“ se nadaju da će se opet radovati golu kao protiv Zvezde | Foto: Konstantin Kamenov

Biće to derbi kao u stara dobra vremena, s tim da je akcenat i ovaj put na navijačima, posebno gostujućim, koji su se makljali između sebe pre nekoliko nedelja na rukometnom meču Lige šampiona baš u ovom gradu. Budući da se očekuje dolazak većeg broja navijača crno-belih iz obe zavađene frakcije, „Zabranjenih“ i „Alkatraza“, utakmica je proglašena mečom visokog rizika i preduzete su najviše mere obezbeđenja, a policija je najavila i da će ceo meč snimati kamerama.

Na derbi za 300 dinara!

Cene karata za jug i sever su 300 dinara, za zapad i istok po 500 dinara, a za ložu 1.000 dinara. Takođe, na biletarnici „Čaira“ je moguća zamena vaučera za sve Nišlije vlasnike sezonskih karata.

Kada je reč o fudbalskom delu ovog okršaja, oba tima imaju probleme. Radnički je prošle nedelje popio „petardu“ od OFK Beograda, dok je Partizan sredinom nedelje pukao u Kupu od čačanskog Borca.


- Očekuje nas veliki izazov, dolazi nam protivnik koji je možda i najteži u prvom delu sezone. Partizan je na poslednjem meču neplanirano poražen i verujem da će našu utakmicu shvatiti ozbiljno. O motivu za nas ne treba govoriti, dobra igra i pozitivan rezultat bi nam mnogo značili - ističe Aleksandar Ilić, trener Nišlija.


Njegov kolega na drugoj strani Vladimir Vermezović neće kao u sredu poslati rezerviste na teren, već najavljuje čak 10 promena u odnosu na tim koji se izblamirao protiv Čačana u Humskoj.


- Čeka nas veoma značajna utakmica s obzirom na to da nam je prvenstvo najvažnije. Protivnik je vrlo nezgodan, biće pun stadion... Drago mi je što ćemo posle dužeg vremena ponovo igrati na „Čairu“. Igrači u dobrom raspoloženju čekaju naredni meč, a svaka tri dana imaju priliku za dokazivanje. Verujem da su već zaboravili na Borac i da će čiste glave ući u naredni duel - kaže Vermezović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP