Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HEROJ

Prija mi skandiranje: ZEKO, LOPOVE!

Autor: M. Grujić | 20.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Večiti derbi dobio je novog heroja, a njegovo ime je Miloš Jojić! Bivši kapiten Teleoptika, nova uzdanica Partizana i skromni dečko koji je svojim evrogolom presudio u 90. minutu najvećem rivalu Zvezdi, nije mogao da sakrije euforiju ni dan posle pogotka, kojim je obezbedio crno-belima šestu uzastopnu titulu.

Skandiranjem “Zeko, lopove”, “grobari” su aludirali na činjenicu da je Miloš golom u derbiju “ukrao” titulu Zvezdi

Skandiranjem “Zeko, lopove”, “grobari” su aludirali na činjenicu da je Miloš golom u derbiju “ukrao” titulu Zvezdi | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jojić je kao najveći uspeh izneo da su on i njegovi saigrači demantovali da je derbi namešten.
- Svi su pričali da je utakmica nameštena, ali mi smo demantovali i dokazali da se derbi ne kupuje. Od Zvezde nisam ništa više očekivao - rekao je Jojić za “Alo!”.
Partizanov ofanzivni vezista uveren je da ga slava, koju je stekao preko noći, neće poremetiti.


Zvezda mora da krene stopama Partizana!

Miloš Jojić smatra da je velika prednost Partizana što konstantno “izbacuje” igrače iz omladinske škole i da tim putem mora da krene i Crvena zvezda.
- To bi bilo najbolje za srpski fudbal. Mi imamo toliko talentovane dece, onda dođu stranci koji svojim kvalitetom ne odskaču, a igraju za više novca. Ne znam stvarno zašto jedan Dauda igra ispred Mudrinskog, zašto je Mijailović rezerva Garidu, ili po čemu je Kadu bolji od Milunovića... Stranci moraju da budu za klasu bolji od naše dece da bi igrali, a oni to nisu. Forsiranje omladinske škole daje rezultate, što se vidi iz našeg primera - smatra Jojić.

- Ne mogu da kažem da mi ne prija, slagao bih kada bih rekao da nije tako. Nisam navikao na to, euforija oko titule, pobeda u derbiju, sve je to povezano. Ipak, vaspitan sam tako i mislim da ništa ne može da se promeni u mom ponašanju. Verovatno bi mnogi na mom mestu poleteli i odlutali - kaže Jojić i ističe značaj porodice i roditelja, koji su ga uvek usmeravali na ispravan put.

Srpskom šampionu preti pravo osipanje u prelaznom roku, međutim, heroj 144. večitog derbija nije jedan od onih koji će otići u inostranstvo ovog leta.

- U trenutku kada nisam igrao na početku proleća, pojavila se opcija da odem u Štutgart, ali iskreno, nikad nisam razmišljao o odlasku, ne u ovom trenutku. Ne bežim od odgovornosti, spreman sam da ispunim sve zahteve trenera. Što se mene tiče, mislim da sam sazreo da budem jedan od nosilaca igre Partizana, video sam da mogu to već ove sezone u duelima Lige Evrope, koje sam sve odigrao - poručio je Jojić koji nije želeo da daje obećanja o plasmanu u Ligu šampiona.

Nadimak Zeka sam dobio zbog isturena prednja  dva zuba: Miloš Jojić

Nadimak Zeka sam dobio zbog isturena prednja dva zuba: Miloš Jojić | Foto: Marko Metlaš


Bivši kapiten Teleoptika rekao je da još ne očekuje da ponese traku Partizana, u slučaju da se Saša Ilić penzioniše.

- Ima dosta tu igrača koji su stariji od mene i koji su, takođe, prošli omladinsku školu crno-belih, tako da ne bih još da pričam o tome. A i Saša Ilić je i dalje tu, on je legenda i njegovo prisustvo nam mnogo znači u ekipi - tvrdi heroj navijača Partizana, kojem su skandirali “Zeko, lopove”, aludirajući da je oteo titulu Zvezdi.

- Sviđa mi se skandiranje. Nadimak sam dobio kad sam bio klinac zbog isturena prednja dva zuba. Nek me zovu kako hoće, samo nek me pamte - poručio je Jojić na kraju.

Prekretnica protiv Makedonije


Ofanzivni vezista Partizana naveo je meč u dresu mlade reprezentacije Srbije protiv Makedonije kao prekretnicu u njegovoj karijeri.
- Nije me bilo nigde do tada, ali su mi Aleksandar Janković i Dejan Govedarica ukazali šansu. Verovali su u mene, a ja sam iskoristio priliku i dao dva gola. Posle te utakmice debitovao sam za Partizan i na utakmici protiv Hajduka iz Kule dao gol. Od tada je sve krenulo uzlaznom putanjom - otkrio je Jojić kako je išao njegov vrtoglavi uspon.

Poslednji komentari
  • zoran cenić Vreme: 20.05.2013 08:58h

    majstore samo nastavi da igraš kao što si igrao dosad i sve će biti u redu.Još jednom ti hvala za gol i titulu ,još jednom se pokazalo da derbi stvara junake i tragičare a kuglica ruleta se zaustavila na tebi!!!Daće Bog da se ti nadavaš važnih i manje važnih golova ali ostani takav kakav si,skroman i borben,spreman da učiniš maksimum napora za klub za koji igraš....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP